Frizerski salon Happy Team

Happy team

frizerski salon Beograd koji pokazuje Vašu pravu lepotu

Tim ljudi koji je uvek spreman da nivoom obrazovanja isprati najrazličitije potrebe klijenata. Ponudiće Vam i mnoge kreativne ideje koje će pristajati uz Vas i Vaš oblik glave. Osnovni cilj im je briga o izgledu Vaše kose.

Happy team Vam pruža ugodan osećaj masaže glave, klasična i moderna muška i ženska šišanja, bojenje kose, balayage, ombre, pramenovi u više boja, senčenje kose, 3D pramenovi, meliranje kose, pletenice, dredovi, svečane frizure, dečije šišanje I dečije frizure, brazilski 1KA keratin, Olaplex tretman, La Biosthetique tretmani , kao i usluge trajnog ispravljanja kose sa Goldwell preparatima koja vam pruža sjaj, vitalnost i mekoću.

Postavljanje dijagnoze sa La Biosthetique indikatorima stanja Vaše kose, kože glave i pH vrednosti kože.

Od momenta kada udjete u salon do momenta kada izadjete, bićete usluženi sa poštovanjem koje zaslužujete.

Stilisti

Ana Vujčić

Ana je još od malih nogu znala da će postati frizer. Školu za Negu lepote – smer muški frizer, završila je 1999 godine, a 2001. se usavršava kod Ratka Šobote.

Iste godine, u potrazi za novim urbanim trendovima, postaje deo tima “Aleksandar team”. Tu se usavršava čitavih 5 godina, edukujući se po principima najvećih svetskih trendova u domenu ovog zanata.

Želja za novim izazovima 2002. godine dovodi je u udruženje Klub frizera gde prati dešavanja i pravila u kategoriji muških frizera. Naredne godine, na državnom takmičenju osvaja prvo mesto u kategoriji muških frizura. To joj nije bilo dovoljno pa se 2004 godine edukuje i za ženskog frizera, a već sledećeg leta dobija diplomu za završen seminar Tony & Guy.

U preduzetničke vode se upušta 2008 godine i otvara svoj unisex frizerski salon „Happy team“ i nastavlja da radi na svom i usavršavanju svojih zaposlenih odlazeći na seminare Tony & Guy, Tigi, Vidal Sasson, Patrick Cameron

U međuvremenu Ana je završila i individualni seminar
La Biosthetique kako bi svojim klijentima pružala kompetentno i uspešno tretirnje skalpa, kose i kože glave.

Uvek željna novih znanja, Ana 2011. godine, u studiju “ Skandal” usavršava tehniku za Nadogradnju kose, a 2017. u potrazi za novim tehnikama, odlazi u Italiju gde dobija sertifikat za najnovije tehnike color-a  na temu: Balayage.

Predvodeći svoj tim, 2018. godine Ana učestvuje na stage-u Beogradskog sajma kozmetike gde predstavlja svoje tehnike rada na temu: Muško šišanje, a godinu dana kasnije i na temu: Žensko šišanje.

Tokom 2020. Završava Wella edukacija za kolorizaciju i negu kose i učestvuje na kongresu “Patric Cameron” na sajmu kozmetike u Novom Sadu, na temu: Stilizovanje kose.

Veliko iskustvo i ogromno znanje čine Anu savršenim izborom za vašu kosu. Za nju ne postoje problemi koje je nemoguće rešiti tako da će svaka vaša želja biti ispunjena do najmanjih detalja.

Dodjite i uverite se sami.

Sandra Brdar

Sandra je 2006. završila školu za Negu lepote – smer-ženski frizer, a već naredne godine počinje da radi u frizerskom salonu Škorpions.

Slušajući svoje srce i želju za daljim usavršavanjem Sandra 2009. godine prelazi u salon Happy team, gde joj se pružila mogućnost da unapredi svoje znanje i ovlada savremenim frizerskim tehnikama. Tehniku nadogradnje kose usavršava 2011. u studiju “Skandal”, a 2014. završava seminar čuvenog brenda La Biosthetique na temu: Hair care advanced beauty ritual worshop.

2017. nastavlja sa usavršavanjem Color-a brenda Alterego Italy, gde dobija sertifikat za najsavremenije tehnike na temu: Balayage, a naredne godine dve godine, kao deo Happy Team-a, Sandra nastupa na stage-u Beogradskog sajma kozmetike i pokazuje veštine na temu: Žensko šišanje.

Tokom 2019. godine na akademiji “Mladena Sekulića” postaje sertifikovani stilista za kosu sa temom: Svečana/Večernja frizura i nastupa na Beogradskom sajmu kozmetike sa temom: kolorizacija i žensko šišanje.

Svoje veštine proširuje i tokom 2020. kada, na Novosadskom sajmu kozmetike, prisustvuje kongresu svetskog frizera „Patric Cameron“.

U slobodno vreme Sandra odlazi u Klub frizera, posećuje frizerske seminare i svakim danom se sve više usavršava savladavajući nove tehnike šišanja i bojenja kose.

Budimir Danijela

Danijela je 2012. godine završila školu za Negu lepote – smer ženski frizer. Tokom školovanja, učestvovala je na školskom i opštinskom takmičenju za stilizovanje kose u kategoriji: svečane frizure i fantasy frizure gde je osvajila prvo i drugo mesto.

Godinu dana nakon završetka škole, nastavlja dokvalifikaciju u medicinskoj školi Nadežda Petrović – smer kozmetičar.

Svoja znanja nastavlja da priširuje u periodu od 2013. do 2015. godine radeći u salonu “Pramen”, a potom završava akademiju “Profesional”. Sa već pozamašnim iskustvom i veštinama 2016. godine, na poziv svog mentora, počinje da radi u frizerskom salonu Happy Team.

Ovde nastavlja da se usavršava i proširuje znanja vezana za najbolje načine tretmana kose posebno se specijalizujući za najefikasnije tretmane problematičnog skalpa glave.

Svoje znanje dokazala je učestvovanjem na beogradskom Sajmu kozmetike, gde je 2018. godine, predstavila tehnike na temu: Stilizovanje duge kose. Dve godine kasnije na Novosadskom sajmu kozmetike, prisustvuje kongresu čuvenog “Patric Cameron-a”.

Kao dokazanom stručnjaku salon Happy Team joj omogućava da se dalje specijalizuje za negu i oporavak kose i tretmane kao što su Olaplex, Keratin, Trajno ispravljanje kose…

Danijela nastavlja da proširuje svoja znanja redovno posećujući frizerska dešavanja kao što su sajmovi, edukacije i vrhunski seminari na kojima izučava najnovije svetske i modne standarde.

Ukratko, u Danijelinim rukama vaša kosa će biti sigurna, sjajna i zdrava.

Call Now Button