Frizerski salon Happy Team

Happy team

frizerski salon Beograd koji pokazuje Vašu pravu lepotu

Tim ljudi koji je uvek spreman da nivoom obrazovanja isprati najrazličitije potrebe klijenata. Ponudiće Vam i mnoge kreativne ideje koje će pristajati uz Vas i Vaš oblik glave. Osnovni cilj im je briga o izgledu Vaše kose.

Happy team Vam pruža ugodan osećaj masaže glave, klasična i moderna muška i ženska šišanja, bojenje kose, balayage, ombre, pramenovi u više boja, senčenje kose, 3D pramenovi, meliranje kose, pletenice, dredovi, svečane frizure, dečije šišanje I dečije frizure, brazilski 1KA keratin, Olaplex tretman, La Biosthetique tretmani , kao i usluge trajnog ispravljanja kose sa Goldwell preparatima koja vam pruža sjaj, vitalnost i mekoću.

Postavljanje dijagnoze sa La Biosthetique indikatorima stanja Vaše kose, kože glave i pH vrednosti kože.

Od momenta kada udjete u salon do momenta kada izadjete, bićete usluženi sa poštovanjem koje zaslužujete.

Stilisti

Ana Vujčić

1999 god. završava školu za Negu lepote ( smer – muški frizer).

2001 god. usavršava se kod Ratka Šobote.

Iste godine, u potrazi za novim urbanim trendovima, postaje deo tima “Aleksandar team”. Tu se usavršava čitavih 5 godina, edukujući se po principima najvećih svetskih trendova u domenu ovog zanata. Želja za novim izazovima 2002. godine dovodi je u udruženje kluba frizera gde kao član prati dešavanja I pravila u kategoriji muških frizera. 2003. godine na državnom takmičenju osvaja prvo mesto u kategoriji muških frizura. To joj nije bilo dovoljno pa se 2004 god. edukuje za ženskog frizera. 2005. godine dobija diplomu za zavrsen seminar Tony & Guy.

2008 god. otvara svoj unisex frizerski salon „Happy team“ gde nastavlja usavršavanja, kako sebe tako i svog tima, odlazeći na seminare Tony & Guy, Tigi, Vidal Sasson, Patrick Cameron…

U medjuvremenu zavrsila je je individualni seminar La Biosthetique tako da je u mogućnosti da kompetentno i uspešno tretira svojim klijentima skalp, kosu i kožu glave.

Dodjite i uverite se sami.

Sandra Brdar

2006 god. završava školu za Negu lepote (smer-ženski frizer).

2007 god. počinje da radi u frizerskom salonu Škorpions.

2009 god. slušajući svoje srce i želje za daljim usavršavanjem Sandra napušta Škorpions i prelazi u salon Happy team, gde joj se pružila mogućnost da unapredi svoje znanje i ovlada savremenim frizerskim tehnikama.

U slobodno vreme odlazi u Klub frizera, posećuje frizerske seminare i svakim danom se sve više usavršava savladavajući nove tehnike šišanja i bojenja kose.

Call Now Button