JOICO preparati za kosu

JOICO je prestižni brend preparata iz Los Anđelesa čiji su proizvodi usmereni na obnavljanje oštećene kose i vraćanje njene prirodne lepote. Snaga proizvoda ove marke može se videti već nakon prvog tretmana tako da ćete se ponovo zaljubiti u svoju kosu i zaboraviti da je ikada bila oštećena i beživotna.

JOICO K-Pak tretman za veoma oštećenu kosu

JOICO K-Pak Deep Penetrating Reconstructor je sjajan za tretman veoma oštećene kose koji je čini i do dva puta jačom. Odličan je za sve tipove kose i savršen je za oporavak vlasišta kome su naudila različita fizička i hemijska oštećenja. Sjaj i elastičnost vaše kose veoma brzo će se vratiti uz ovaj tretman u frizerskom salonu Happy Team.

 

JOICO K-Pak ovu moć duguje svom sastavu:

  • poseduje najveću koncentraciju keratina
  • donosi vam 19 aminokiselina koje udruženim snagama deluju na oporavak vaše kose.
  • ne utiče na postojanost boje farbane kose.
  • dlaku regeneriše uz pomoć ulja šipurka, noćurka i iarginina.

 

Uz pomoć ovog preparata vaša kosa će ponovo biti lepršava, snažna, zaštićena i laka za oblikovanje.

JOICO K-Pak Color Therapy za farbanu kosu

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock kreiran je specifično kao tretman za kosu koja je oštećena usled bojenja i čini je i do 9 puta snažnijom. Ovaj preparat ne samo da obnavlja vašu kosu već produžava postojanost same boje, pojačava njen intenzitet i vraća sjaj.

 

Ovaj tretman oblikovanje frizure čini lakšim, a samu dlaku hidrira i štiti od oštećenja koja nastaju svakodnevnim oblikovanjem kose.

 

Zaboravite na kosu koja liči na slamu i lomi se. JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock učiniće je elastičnom, jakom i privlačnom.

JOICO Defy Damage maska za kosu daje snegu i čuva boju

Defy Damage zaštitna maska dubinski ojačava strukturu farbane kose, a samu boju čini dugotrajnijom. Upravo zato se preporučuje za:

 

• farbanu kosu svih tipova

• kosu oštećenu hemijskim tretmanima, toplotom ili uticajem okoline

 

JOICO Defy Damage maska za kosu vlasište hrani antioksidansima i vitaminima čineći je otpornom na oštećenja. Deluje nakon samo 5 minuta, a efekti su odmah vidljivi.

Pozovite svoj Happy Team frizerski salon u centru Beograda na telefone 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete termin koji vam najviše odgovara za revolucionarni JOICO tretman za kosu.

 

Ne dozvolite da vaša kosa bude uskraćena za svoj savršen izgled.

 

Tu smo da udovoljimo vašoj lepoti.

Call Now Button