Balejaž

Farbanje pramenova koje ćete obožavati

Balejaž farbanje pramenova ili Balayage pramenovi za kratko vreme su osvojili svet, pa i Beograd. Izvlačenje pramenova Balejaž tehnikom je stil koji pristaje svakoj dami i prilagođava se vašoj jedinstvenosti. Dajući vam prirodan izgled kose koju kao da je Sunce nežno poljubilo, čini vas ženstvenijom i istovremeno naglašava sve najlepše crte vašeg lica. Uz najbolji Balajaž u Beogradu jedno je sigurno – izgledaćete zanosno i lepršavo i biti primećeni gde god se pojavite.

balayage Hapyteam frizerski salon Beograd

Balejaž farbanje pramenova – tajna dobrog izgleda svetskih diva i vas

Klasično farbanje kose u jednu boju može učiniti da vaša frizura deluje teško, a kosa zatvori i priguši svu lepotu vašeg lica. Balajaž farbanje kose čini zapravo sasvim suprotno.

 

Balejaž izvlačenje pramenova otkrile su mnoge poznate zvezde poput Rijane, Dženifer Aniston, Selene Gomez, Hale Beri, Hajdi Klum, Kim Kardašijan i mnogih drugih. Od tada balajaž farbanje je tajna njihove privlačnosti i seksipila, a sada može biti i vaša.

 

Naši balayage stručnjaci za farbanje kose omogućiće vam da, u centru Beograda, uz najbolji baleyage, osetite dah Pariza (odakle balejaž potiče) i modnog glamura na sebi. Nežni prelivi boje biće prilagođeni baš vama kako bi istakli svu toplinu vašeg tena i omogućili da zasijate punim sjajem.

Koje su prednosti balejaž izvlačenja pramenova?

  • Kosa sa balayage pramenovi se lako održavaju
  • Ispiranje boja i izrastak kose ne predstavljaju problem već se savršeno uklapaju u predivan izgled vaše kose
  • Uštedećete novac i sačuvati kvalitet svoje kose uz korišćenje Olaplex tretmana jer je potreba za obnavljanjem boje višestruko smanjena
  • Balejaž izvlačenje pramenova je odlično rešenje za bilo koju prirodnu boju kose
  • Može se primeniti na sve dužine kose, izuzev na potpuno kratkoj dlaci
  • Balajaž vam pruža luksuzan, zdrav, blistav i glamurozan izgled kose i dodaje ono “nešto” vašem stilu.
balayage Hapyteam frizerski salon Beograd
Rezervišite svoj termin

Da li ste spremne da zasijate punim sjajem? Pozovite Happy Team frizerski salon u centru Beograda na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin. Za pozive do 12h dobijate i 10% popusta na balajaž frizuru.

 

Naša stilistkinja stoji vam na raspolaganju kako bi, uz piće i u opuštenom okruženju, izabrali tonove koji će najbolje pristajati baš vama.

 

Tu smo da udovoljimo vašoj lepoti.

Call Now Button