Senčenje kose

Senčenje kose – nabacite boju bez oštećenja vlasi

Senčenje kose je frizerski postupak kojim se izgled vaše kosa osvežava diskretnim bojenjem pramenova. Proces senčenja kose u frizerskom salonu Happy Team u Beogradu omogućiće vašoj kosi dodatni sjaj. Kroz prelive boje priuštite vašoj frizuri prirodan, lepršav i jedinstven izgled.

 

Nijansiranje pramenova kose odlično je rešenje za sve dame koje žele da, brzo i na lak način, dobiju originalan izgled. Ali bez oštećenja kose (kao što je to slučaj kod klasičnog izvlačenja pramenova). Oštećenja nema jer se senčenje radi sa malim procentom hidrogena. A sve to pomoću blagog i prirodnijeg farbanja pramenova. Bez primene teških boja i nijansi.

 

Senčenje pramenova kose daje vam izgled koji je lak za održavanje, ne zahteva često odlaženje u frizerski salon i doprinosi vašem samopouzdanju u svakoj situaciji.

Senčenje pramenova kose, tajna vašeg dobrog izgleda

Senčenje pramenova svoj početak doživelo je još sedamdesetih godina prošlog veka u Parizu, prestonici mode. A danas je popularnije nego ikada. Duga tradicija učinila je da senčenje kose doživi mnoge varijacije i prilagođavanja i postane stil koji savršeno pristaje svakoj ženi. Ovaj tretman kose zapravo je u korenu svih modernih frizura, poput balejaža i ombre frizure. Jedino što se menja je to koje su boje popularne.

 

Bezvremeno senčenje kose i trend koji ne prolazi je blondi, kombinacija smeđe i plave boje koja kosi pruža 3D efekat senčenja pramenova i frizuru koja vam pruža fensi izgled.

 

Senčenje pramenova kose je promena koja poseban efekat postže kod dama koje ponekad prosto ne znaju šta će sa svojom kosom. Bićete zadivljene svojim šik izgledom i kosom koja ističe vašu lepotu u svakoj odevnoj kombinaciji.

 

Odličan efekat postiže se i diskretnim senčenjem tek ponekog pramena kose ili posvetljavanja samo vrha pramena, što će dodati na vašoj mističnosti i pružiti vam izgled žene sa tajnom bez obzira na to kakvu frizuru nosite.

Da li rizikujete nešto senčenjem kose?

Nakon frizerskog tretmana senčenja kose rizikujete da vam drugi zavide u tišini. Nemojte se iznenaditi ako vas drugarice i koleginice kopiraju u želji da dostignu vaš savršen nežni izgled.

 

Takođe, senčenje kose vas izlaže velikom riziku da uštedite novac jer za odlascima kod frizera neće biti potrebe. Izrastak kose će se savršeno uklopiti sa ofarbanim pramenovima. Iznenadiće vas i to kako odjednom savršeno izgledate na svakoj fotografiji.

Frizerski salon Happy Team u Beogradu, vama na usluzi

U frizerskom salonu Happy Team na Savskom vencu dobićete kreativne predloge vaše stilistkinje koja će vam pomoći da odaberete nijanse savršene baš za vas.

 

Dovoljno je da pozovite 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete termin, a za prijavu putem online formulara dobijate i 10% popusta za senčenje pramenova. Odaberite najbolje za sebe.

 

Tu smo da udovoljimo vašoj lepoti.

Call Now Button