Izvlačenje pramenova

Izvlačenje pramenova u više boja naglašava najlepše u vama

Izvlačenje pramenova u više boja je najbolji izbor ukoliko želite razdraganu i sjajnu kosu, gustog izgleda i punog volumena. Izvlačenje pramenova u frizerskom salonu Happy Team Savski venac, prema vašoj želji, učiniće da postignete prirodan ili dramatičan i misteriozan izgled. Farbanje pramenova u više boja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a kao bonus dobijate i 10% popusta na savršeno žensko šišanje.

Izvlačenje pramenova u više boja bez oštećenja kose

Izvlačenje pramenova u više boja osvežiće vaš izgled, istovremeno ne oštećujući vašu kosu i čuvajući kvalitet dlake. Ukoliko se odlučite za svetlije pramenove imaćete sjajniju kosu u kojoj će se svetlo poigravati i činiti je zanosnom. Ako odaberete tamnije pramenove efekat će biti kosa gustog izgleda koja ističe vašu senzualnost i ženstvenost.

 

Pramenovi u više boja najbolji efekat daje ako se pravilno odaberu boje i širina pramenova. Svaka žena je jedinstvena i ono što savršeno stoji jednoj, ne mora izgledati dobro na drugoj. Prava boja i širina pramenova za vas zavisi od vaše boje tena, prirodne boje i tipa kose, stila oblačenja, frizure, ali i efekta koji želite da postignete.

 

Da bi dobili idealno izvlačenje pramenova u više boja neophodno je sve savršeno uklopiti.

 

Ne brinite. Frizerski salon Happy Team Savski venac ima sve odgovore i najbolje rešenje za vas. U razgovoru sa našom stilistkinjom, brzo i lako, doćićete do svog perfektnog izgleda i biti spremne da zasenite ljude oko sebe.

Izvlacenje pramenova u vise boja Happyteam Beograd
Izvlacenje pramenova u vise boja Happyteam Beograd

Izvlačenje pramenova u više boja. Koji stil vam se dopada?

Pramenovi u bojama prirodnih nijansi vaše kose

 

Izvlačenje pramenova u više boja ove vrste daje izgled kose koju je prirodno posvetlelo morsko Sunce. Posebno privlačno izgleda na plavoj kosi uz korišćenje boja kajsije, peska ili meda, dok na tamnijoj kosi odlične efekte daje izvlačenje pramenova u različitim čokoladnim bojama, boji kafe ili karamele.

 

Stavljanje akcenta tamnijom nijansom

 

Nežni pramenovi u svetloj smeđoj boji zamamno izgledaju na plavoj kosi i ističu svetlu put. S druge strane, brinete uz pomoć tamnosmeđih pramenova postižu efekat produbljivanja kose i naglađavanja kontura lica.

 

Pramenovi u svetlijim nijansama za prirodan izgled

 

Ovaj način farbanja pramenova čuva vašu kosu i odličan je za naglašavanje delova frizure poput šiški ili ivičnih pramenova. Pramenova u svetlijim bojama ujedno štedi vašu dlaku jer se radi samo na delovima kose i ujedno pruža prirodniji izgled i kosu, vizuelno, čini lakšom i lepršavom.

 

Blokovi izvučenih pramenova

 

Ako želite da postignete jedinstveni efekat, izvlačenje pramenova različitih boja u blokovima je prava stvar za vas. Pramenovi koje se farbaju su ovde širi i boji se samo gornji sloj kose kako bi se dobio upešatljiv efekat.

Rezervišite svoj termin za savršeno izvlačenje pramenova

U frizerskom salonu Happy Team na Savskom vencu dobićete izvlačenje pramenova u više boja koje će biti idealno baš za vas.

 

Dovoljno je da pozovite 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete termin, ili to možete učiniti popunjavanjem online formulara.

 

Happy Team frizerski salon, na usluzi vašoj lepoti.

Call Now Button