Ženski frizer

Naglasi svoju lepotu – najbolje žensko šišanje u Beogradu

Ženski frizer ima presudnu ulogu u tome da li će frizura koju nosite biti savršena za vas ili ne. Kvalitetan ženski frizer je od najvećeg značaja za izgled moderne žene poput vas. Ono oslikava vaš jedinstveni stil i naglašava gracioznost i eleganciju koju posedujete.

 

Bez obzira da li ste odlučili da ofarbate kosu, uradite balejaž, ombre ili senčenje kose, osnova dobrog izgleda naše kose je ista – dobar ženski frizer i šišanje kose prilagođeno baš vama. Bez toga sve ostalo je uzaludno traćenje novca.

 

Spremne da pronađete svoju idealnu frizuru? Frizerski salon Happy Team u Beogradu ima pravo i jedinstveno rešenje za vaš oblik lica i stil života.

Ženski frizer – oda vašoj lepoti

Odlučili ste se za veliku promenu i želite da ošišate dugu kosu na kratko? Možda imate tanku kosu i želite da izgleda bujno? Možda vam je kosa suviše gusta i neposlušna ili kovrdžava i teška za održavanje? Ne brinite. Rešenje postoji. Žensko šišanje u salonu Happy Team u Beogradu pružiće vam izgled o kom ste oduvek sanjale.

 

Široka paleta modernog i klasičnog ženskog šišanja stoji na raspolaganju vašoj lepoti. U zavisnosti od vaših želja zajedno ćemo odabrati pravu tehniku – žensko šišanje na ravno ili stepenasto, asimetrično šišanje, bob frizure, ravni ili kosi paž samo su neke od frizura u kojima može ležati tajna vašeg savršenog izgleda.

Šta sve dobijate uz uslugu ženskog šišanja?

Pre svega razgovaraćete sa stilistom i utvrditi kakvo žensko šišanje najbolje pristaje vašem obliku lica i tipu kose. Zatim, potpuno BESPLATNO, dobijate pranje kose najkvalitetnijim šamponima linije La Biosthetique i pripremu za žensko šišanje.

 

U frizerskom salonu Happy Team na Savskom vencu sve je tu kako bi vas usrećilo. Zato dobijate i GRATIS feniranje i nameštanje frizure nakon šišanja.

Zakažite svoj termin i ostvarite popust na tertman kod ženskog frizera

Pozovite nas na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoje šišanje koje će vam promeniti život. Rezervacija za žensko šišanje putem online formulara donosi vam 10% popusta.

 

Kafa i piće vas čekaju. Nedostajete još samo vi.

Call Now Button