Feniranje kose

Dobro feniranje kose – osnova savršene frizure

Pravilno feniranje kose učiniće da vaša frizura zaista zablista, dobije pun volumen i stoji baš onako kako želite. Međutim, da bi vaša kosa ostala neoštećena tokom feniranja neophodno je koristiti dobar fen, odgovarajuću četku, pravilno oprati kosu i adekvatno je osušiti peškirom.

 

Bez obzira da li želite da vaša kosa bude fenirana na ravno, talasasto ili na spirale, a vaša frizura otporna na vremenske uslove, frizerski salon Happy Team na Savskom vencu je prava adresa za vas.

Feniranje kose Happyteam Beograd
Feniranje kose Happyteam Beograd

Pofesionalno feniranje kose nema alternativu

Prilikom feniranja kose kod kuće, rizikujete da proces traje predugo, da temperatura pod kojom fenirate kosu bude previsoka, četka ne odgovarajuća za vaš tip kose… Sve to, posledično, dovodi do uništavanja dlake i lošeg izgleda frizure.

 

Šta više, jedan od najčešćih uzroka suve i beživotne kose je upravo nepravilno feniranje.

 

U frizerskom salonu Happy Team, pre svakog feniranja vašu kosu prvo dobro operemo koristeći najkvalitetnije šampone i pakovanja za vaš tip kose. Potom sledi detaljno ispiranje kose kako bi se izbeglo da frizura bude slepljena i beživotna.

 

Pre feniranja kose potrebno je da se vlasište adekvatno prosuši peškirom, jer će feniranje prosušene kose trajati kraće pa samim tim je rizik od oštećenja sveden na minimum.

 

Tek tada pristupamo feniranju kose. Kod fena je važna snaga ispuštajućeg vazduha, a ne visina temperature koju može postići. Većina malih, jeftinih fenova slabašno izbacuje vruć vazduh. To znači da feniranje traje dugo uz očajner rezultate. Kako po izgled, tako i po strukturu vaše kose.

 

Fen nikako ne treba previše približavati kosi, a temperatura ne sme biti takva da osećate neprijatnost na vratu. Takođe, kosu treba fenirati pramen po pramen, od korena ka krajevima, uz korišćenje odgovarajuće četke.

 

Vrstu četke diktira tip vaše kose, kako ne bi došlo do kidanja, čupanja ili oštećenja površine dlake.

Zakažite svoje feniranje kose u frizerskom salonu Happy Team

Zato ne rizikujte. Priuštite sebi profesionalno feniranje kose naročito ukoliko želite da namestite frizuru za neku posebnu priliku.

 

Pozovite nas na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoje feniranje kose za savršenu frizuru.

 

Kafa je spremna, čekamo vas.

Call Now Button