Dečje šišanje

Dečje šišanje u Beogradu bez suza i uz puno smeha

Znamo da dečje šišanje može predstavljati strašno iskustvo. Verovatno vam se već dogodilo da svoje veselo dete odvetete na šišanje, a vratite ga kući uplakano i uplašeno. Tome je sada kraj. Frizer za decu u salonu Happy Team Savski venac učiniće da zaboravite na nagovaranje mališana da sednu u stolicu, na plač i vrisku. Čuvajte svoje živce, uživajte u kafi i priuštite svom detetu i sebi zabavno i prijatno iskustvo prilikom dečjeg šišanja.

Šta sve dobijate uz šišanje za decu?

Prvo najvažnije. Vašeg mališana predajte u ruke stručnoj osobi za dečije šišanje. Naše dugogodišnje iskustvo u šišanju dece, stručnost i strpljenje stoje na raspolaganju vama i vašem detetu. Vi niste samo broj, samo još jedna “mušterija” i ne zaslužujete da se bilo ko prema vama tako ophodi. Vi ste naš klijent i učinićemo sve kako bi ste se osećali prijatno i opušteno. A kvalitetno šišanje za decu biće samo kruna vaše posete frizerskom salonu Happy Team.

 

Svi znamo da deca mogu biti nemirna. Zdravo dete je uvek u “akciji” i mi ćemo mu se prilagoditi. Svaki potez makazama izvodimo pažljivo i nežno, prilikom češljanja nema čupanja, a ako se vaše dete umori ili unervozi, zabavićemo ga dok ne bude spremno da nastavi šišanje kose. Kako bi odagnali svaki strah, vašem mališanu objasnićemo šta će se tačno desiti tokom dečijeg šišanja i učiniti da mu na svakom koraku bude prijatno i udobno.

Šišanje za decu prema vašoj želji

Za dečije šišanje bez muke dovoljno je da nas pozovete na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete termin. Za prijavu putem formulara na dnu strane dobijate i 10% popusta na šišanje za decu, a na raspolaganju su vam i ženski frizer za mame ili muški frizer za tate.

 

Pozovite nas i priuštite svom nasledniku/naslednici dečije šišanje na Savskom vencu u Beogradu koje će voleti.

Call Now Button