Olaplex zaista revolucionarni tretman u službi lepote i zdravlja vaše kose

Olaplex tretman kose u stanju je da regeneriše i najoštećeniju kosu koja je na sebi istrpela hidrogen, prese i pegle za kosu. Olaplex je sistem koji trajno obnavlja strukturu dlake, njenu snagu i zdravlje. Uz olapleks tretman na Savskom vencu vaša kosa će se, bukvalno, preporoditi i zablistati punim sjajem. I sve to već nakon 1. tretmana. Kod kose koja je dosta tretirana, poput kose farbane u plavo, potrebno je ponoviti tretman nakon mesec dana.

 

Olaplex se može koristiti kao zaseban frizerski tretman oštećene kose. Ili kao dodatak koji osigurava zdravlje vaše kose prilikom drugih usluga u frizerskom salonu kao što su farbanje kose, izvlačene pramenova, ispravljanje kose, balejaž, ombre

 

O snazi olaplex tretmana svedoči i njegova moć da učini ono o čemu se do sada samo sanjalo. Da crna kosa postane plava za samo nekoliko tretmana.

Šta olaplex tretman znači za vas?

Olaplex ne samo da drastično smanjuje štetu koju vašoj kosi nanose izbeljivači, hidrogeni, farbanje kose…već čini da vaša kosa bude zdravija i sjajnija nego ikada do sada.

 

Ovo je i jedan od glavnih razloga zbog kojih je olaplex tretman postao nezaobilazan među holivudskim zvezdama koje često svoju kosu izlažu različitim izmenama izgleda i boje.

 

U Happy team frizerskom salonu znamo da zaslužujete samo najbolje. Zato vašoj kosi pružamo dodir holivuda na Savskom Vencu u Beogradu. Uz naš Olaplex tretman izgledaćete bolje od filmskih zvezda i svi će vam zavideti na ženstvenosti i harizmi koju zračite.

Olaplex, revolucija u nezi vaše kose

Za razliku od preparata koji deluju samo na spoljašnost dlake, imaju privremen efekat i zapravo samo maskiraju problem, Olaplex je proizvod koji ulazi u samu unutrašnjost dlake, ojačava i zaista obnavlja njenu strukturu.

 

Pitate se kako? Rećićemo vam odmah. Olaplex tretman – u 3 koraka čini čuda za vašu kosu.

 

U prvom koraku tretmana na kosu se nanosi providna žuta tečnost po imenu Bond Multiplier koja služi za obnavljanje i umnožavanje disulfidnih veza u kosi (ove veze utiču na to koliko je kosa jaka). Veoma je važno da kosa bude dobro prekrivena od korena do vrha.

 

Nakon nekoliko minuta sledi drugi korak – nanošenje Bond Perfector preparata. Kremasta bela tečnost liči na uobičajene regeneratore za kosu, ali za razliku od njih, sadrži aktivne sastojke koji popravljaju oštećenu strukturu dlake. Ova faza tretmana traje 10 -15 minuta.

 

U poslednjem, trećem, koraku uzimate stvari u svoje ruke. Kupujete bočicu koja sadrži Hair Perfector koju nosite kući. Ova beličasta supstanca u sebi ima aktivne sastojke za oporavak kose i koristi se jednom nedeljno, neposredno pre pranja kose šamponom. Hair Perfector jednostavno utrljate, očešljate se i ostavite da odstoji 10 minuta (za još bolje rezultate možete ostaviti da odstoji na kosi tokom cele noći, zato ovaj deo tretmana sprovodite same kod kuće), a zatim normalno operete kosu.

Pozovite svoj Happy Team frizerski salon u centru Beograda na telefone 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete termin koji vam najviše odgovara za revolucionarni Olaplex tretman za kosu.

 

Ne dozvolite da vaša kosa bude uskraćena za svoj savršen izgled.

 

Tu smo da udovoljimo vašoj lepoti.

Call Now Button