Trajno ispravljanje kose

Trajno ispravljanje kose – put do stilizovane frizure

Trajno ispravljanje kose sa Goldweel preparatima je idealno rešenje za sve koji žele potpuno ravnu kosu koja divno uokviruje lice i zrači zdravljem. Dosta vam je dosta svakodnevnog dugog češljanja, feniranja i peglanja kose koje traje satima? Trajno ispravljanje kose po najnižim cenama u Beogradu je idealno rešenje za sve vaše muke sa neposlušnom frizurom.

 

Spremne za prelepu i blistavu ravnu kosu? Frizerski salon Happy Team Beograd je tu da vam to i omogući, brzo i lako.

Trajno ispravljanje kose

Kako funkcioniše trajno ispravljanje kose?

Trajno ispravljanje kose uklanja talase, uvojke i lokne putem hemijskog preparata Goldwell i pruža vam ravniju kosu koja ne zahteva svakodnevno ispravljanje. Kako bi se ovo ostvarilo u Happy Team frizerskom salonu sprovodimo ispravljanje kose u 2 faze:

 

  • Prvo na vašu kosu prvo nanosimo preparat koji slabi keratinsku strukturu kose i omogućava njeno ispravljanje.
  • U drugom koraku koristi se oksidant koji omogućava da vlakna u kosi postavimo u željeni ravni oblik.

 

Kako bi se osiguralo da vaša kosa ne bude oštećena, već samo trajno ispravljena, meka i glatka, preparati sadrže sisteme zaštite, a o njihovoj pravilnoj primeni stara se naše veliko iskustvo u poslu.

 

Inače, tretman trajno ispravljanje kose se ne preporučuje ako ste ofarbani u jako svetlo plavo, blajhani ili ako vam je kosa veoma oštećena. U ovim slučajevima preporučujemo brazilski keratin.

 

Pre pre tretmana za trajno ispravljanje kose u frizerskom salonu Happy Team na Savskom vencu, detaljno ćemo utvrditi stanje vaše kose – da li je jaka i gusta, koliko je kovrdžava i da li je i koliko hemijski tretirana. Ovakav pregled omogućava individualni pristup koji je prilagođen baš vašoj kosi i osigurava najbolje rezultate trajno ispravljene kose.

Šta dobijate tretmanom za trajno ispravljanje kose?

Glatka i nežna kosa koju nije potrebno fenirati postaće vaš zaštitni znak.

Znate kako, posle spavanja, kosa postane sva izlomljena i čupava? Trajno ispravljanje kose u salonu Happy Team će učiniti da na to zaboravite. Dovoljno je da vlažnim prstima prođete kroz kosu nekoliko puta. I ona će se sama savršeno ispraviti i namestiti kao da je prirodno ravna.

Isto tako, po vlažnom vremenu kosa vam se više neće uvijati, lako ćete moći da se očešljate i imaćete osećaj nežne i baršunaste kose.

 

Efekti nakon trajnog ispravljenja kose, u zavisnosti od tipa i jačine dlake, traju od 6 do 12 meseci, kada je potrebno tretirati izrastak. Znajte da efekat tretmana za trajno ispravljanje kose zavisi od tipa vaše kose. Da li je potpuno kovrdžava, talasasta ili ravnija. Može se očekivati da kosa, u svakom slučaju, bude ispravljena oko 75%. Za potpun efekat je potrebno da krajeve kose, tokom sušenja nakon pranja, četkom malo izvučete.

Čekamo vas u salonu Happy Team

Pozovite Happy Team frizerski salon u centru Beograda na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin ili popunite formular odmah i vaša je 10% niža cena za trajno ispravljanje kose.

 

Dođite. Ne dozvolite da vaša savršena frizura i dalje čeka.

 

Tu smo da udovoljimo vašoj lepoti.

Call Now Button