Farbanje kose u plavo

Plava kosa, stil koji je uvek u trendu

Iako se moda svake godine menja, farbanje kose u plavo ili blondy stil opstaje kao jedan od najpopularnijih i najobožavanijih već decenijama. Žene koje krasi plava kosa oduvek se posmatraju kao privlačne osobe, nežne, anđeoske ženstvenosti. Zato ne čudi činjenica da muškarcima plavuše uvek lako “zapadnu za oko”, a da se svaka žena, makar jednom u životu, zapitala kako je to biti zanosna plavuša.

 

Zato dozvolite sebi da budete primećene. Farbanje kose u plavo, bez obzira na dužinu i nijansu plave kose koju odaberete, učiniće da svi oko vas spoznaju lepotu, gracioznost i eleganciju koju zračite. I znajte, farbanje kose u plavo uz pravilan tretman, učiniće da vaša kosa izgleda potpuno prirodno tako da… pst, samo vi znate da ste se farbale u plavo.

Farbanje u plavo Happy Team

Farbanje kose u plavo uz najbolju zaštitu vlasi

Bojenje kose u plavo, pored nanošenja same boje, postiže se i procesom blajhanja, odnosno depigmentacije vlasišta. Blajhanje kose u frizerskom salonu zato treba raditi veoma pažljivo kako bi se izbegla oštećenja koja čine da kosa izgleda “jeftino”, umesto da oduzima dah.

 

Kako bi se osiguralo da vaša kosa sačuva svoj kvalitet, prilikom farbanja kose u plavo preporučuje se mešanje boje sa Olaplexom. Ovaj neverovatni Olaplex tretman smanjuje mogućnost oštećenja kose i pomaže njeno obnavljanje, istovremeno osiguravajući da vaša blondy kosa bude očaravajuća.

Farbanje kose u plavo – odaberite svoju nijansu

Bez obzira da li imate kratku ili dugu kosu, ravnu ili kovrdžavu, bojenje kose u plavo učiniće da izgledate poput bajkovite vile. Stilova je mnogo, a na vama je da odaberete onaj koji vam se najviše dopada. Neki od najpopularnijih stilova su:

 

  • Platinasta plava – u pitanju je jedna od najpopularnijih varijanti ove godine
  • Jagoda plava – sa crvenkastim prelivom
  • Med plava – boja koja predstavlja oličenje nežnosti
  • Tamno plava – odlična za sve prilike
  • Plavi ombre – izbor zbog kog se nećete pokajati

 

Za šta god da se odlučite, možete biti sigurne da će vaš izgled biti upečatljiv i primećen na svakom koraku.

Rezervišite svoj termin

Da li ste spremne da zasenite svojom lepotom? Pozovite Happy Team frizerski salon u centru Beograda na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin za farbanje kose u plavo. Za pozive do 12h dobijate i 10% popusta na žensko šišanje kose.

 

Naša stilistkinja stoji vam na raspolaganju kako bi, uz kaficu i u prijatnom okruženju, odabrale nijanse koji će najbolje pristajati vašem tenu i stilu.

 

I ne zaboravite, plavuše se uvek bolje zabavljaju.

Call Now Button