Svečane frizure

Neka vaša kosa bude šlag na torti svake svečanosti

Bez obzira da li se radi o venčanju, proslavi mature, krštenju, poslovnoj zabavi… zasigurno želite da ostavite poseban utisak na sve prisutne. Najbolji način da to postignete, svakako je dobar izbor svečane frizure za tu posebnu i važnu priliku.

 

Svečana frizura koja vam najbolje pristaje, pokazaće svima vašu prefinjenost i sofisticiran ukus koji posedujete i učiniti da se okreću za vama uz poglede divljenja i ljubomore. Ne ostavljajte nikoga ravnodušnim. Dođite do svoje savršene svečane frizure u frizerskom salonu Happy Team Beograd.

svecana frizura Happyteam Beograd

Svečane frizure koje vam najbolje stoje

Luksuzna svečana frizura jedna je od najvažnijih stavki za ukupan doživljaj koji želite da ostavite. Veoma je važno da se savršeno uklapa sa cipelama, haljinom, šminkom, nakitom i vašim stilom koji ste brižljivo odabrali za taj važan dan. Šta više, dobar izbor svečane frizure učiniće da se osećate glamurozno, srećno i raspoloženo i plenite svim svojim vrlinama, lako i dopadljivo.

Iako svečane frizure obično povezujemo sa dugom, posebno oblikovanom kosom, i kratka kosa jednako uspešno može poprimiti svečani oblik. S druge strane, kosa srednje dužine zapravo poseduje naširu lepezu izbora – od podignute i spuštene kose, do lokni, talasaste ili začešljane frizure…

 

U svakom slučaju, koje god dužine da je vaša kosa, postoji idealno rešenje. Jedino o čemu je potrebno da razmišljate jeste vaš stajling po pitanju garderobe. Za kosu ne brinite. Dovoljno je da se prepustite našim iskusnim stilistima koji će vam, kroz detaljnu analizu i uz potpunu posvećenost, obezbediti savršenu svečanu frizuru koja vam najbolje pristaje.

svecana frizura Happyteam Beograd
svecana frizura Happyteam Beograd
Lako do svečane frizure. Samo nas pozovite

Da li ste spremni za izgled kojim oduzimate dah? Pozovite Happy Team frizerski salon na Savskom vencu na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin.

 

Uz dobru domaću kafu, kroz razgovor sa stilistom, brzo i lako doćićete do najboljeg izbora za vašu svečanu frizuru i izgled koji prstaje baš vama.

 

Uz pravljenje svečane frizure dobijate i 10% popusta na žensko šišanje.

Call Now Button