Pranje kose sa relax masažom

Osećajte se kao na oblaku uz pranje kose i opuštajuću masažu glave

Vrhovi prstiju koji nežnim kružnim pokretima masiraju vašu glavu i pomažu vam da se oslobodite stresa i tenzije, dok se lagano opuštate uz prijatne mirise šampona i zaboravljate na sve probleme. Da. Tako izgleda pranje kose sa relax masažom u frizerskom salonu Happy Team na Savskom vencu.

 

Tretman pranja kose sa relax masažom neće samo stimulisati vaše nerve na temenu glave, poboljšati cirkulaciju krvi i učiniti da nestane tenzija u vratnim mišićima. Takođe će, dokazano, poboljšati vaše raspoloženje i blagotvorno delovati na smanjenje glavobolja.

Zašto da se odlučite za pranje kose sa relax masažom?

Pranje kose obično se smatra rutinskom radnjom kojom čistimo kosu i teme glave. Međutim, pranje sa relax masažom glave, kako je utvrdio američki Centar za komplementarnu medicinu, podstiče stvaranje seratonina i endorfina, poznatijih kao hormoni sreće. Ono čini da nam se raspoloženje popravi, a zdravlje organizma ojača.

 

Istovremeno, masažom glave i kose podstiče apsorpciju ulja u korenu dlake. Time kosa postaje snažnija, lepša, manje opada i povećava svoj volumen, a sama masaža temena podstiče rast kose.

Pranje kose sa masažom glave zahteva stručnost

Grubo i brzo pranje lako može dovesti do lomljenja i kidanja dlake, stvarajući više štete nego li koristi. Da bi šamponiranje kose sa relax masažom imalo pravi efekat, neophodno je da se vlasište nežno i stručno masira vrhovima prstiju. Od donje ivice skalpa, duž linije rasta kose, vrata i temena.

 

Tokom masaže glave i pranja kose potrebno je primeniti posebnu tehniku različitih pokreta raznovrsnog intenziteta. A sve to kako bi ste se opustili, oslobodili stresa i imali zdravo teme i kosu.

Zakažite svoje pranje kose uz relax masažu

Ako želite pranje kose sa relax masažom koje će učiniti da se osećate opušteno i zadovoljno, dovoljno je da dođete u frizerski salon Happy Team.

 

Pozovite nas na brojeve 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin. Uz tretman pranje kose sa relax masažom glave dobijate i 10% popusta na usluge ženskog frizera ili muško šišanje.

 

Učinite to za sebe. Vaša kosa će vam biti zahvalna.

 

Tu smo da udovoljimo vašoj lepoti.

Call Now Button