Dredovi

Frizura koja vam uvek dobro stoji

Dredovi su sjajan način da privučete pažnju na svoju divnu kosu i budete primećeni gde god se pojavite. Pravljenje dredova učiniće da budete jedinstveni, a drugi će vam zavideti na izgledu i slobodi koju zračite na svakom koraku.

Zaboravite na dane kada vam kosa ne izgleda sjajno. Dredovi uvek izgledaju dobro, lako se održavaju. Iako vam možda ne izgleda tako, štede vaše vreme i pružaju vam samopouzdanje.

Za najbolje dredove, posetite Happy Team frizerski salon na Savskom Vencu. Unesite pozitivne promene u svoj život i budite srećni.

Zašto da napravite dredove?

  • Dredovi su cool, jednostavno rečeno.

    Bez obzira kog ste pola ili koliko godina imate. Pravljenje dredova pruža vam harizmu kao nijedna druga frizura i time podiže vaše samopouzdanje svakoga dana.

  • Lako se održavaju

    Studije pokazuju da žena u proseku potroši 55 minuta dnevno na održavanje svoje kose, a muškarci oko 15 minuta. Dredovi, s druge strane, traže samo parčence ovog vremena. Naravno, kosu je potrebno prati, ali nema nepotrebnog gubljenja vremena na češljanje, zalizivanje, tapiranje i generalno pravljenje frizure “koja stoji baš kako treba”. Šta više, svakoga dana izgledaćete kao da ste upravo došli od frizera.

  • Pravljenje dredova čuva vašu kosu

    Čvrste lokne dredova čuvaju hidratantnost kose, ulja i hranjive materije neophodne za njeno zdravlje i sprečavaju isušivanje kose. Tako čuvaju koren kose i obezbeđuju joj kvalitet i dugotrajnost, što je podjednako važno i ženama i muškarcima.

Kako se prave dredovi i da li to boli?

Pri procesu pravljenja dredova u frizerskom salonu Happy Team ne koristimo ni hemikalije ni preparate, niti se kosa pali. Od svih postojećih metoda upotrebljavamo onu koja je najprirodnija. Ona obuhvata tapiranje kose, čime se pravi osnova dreda (pri korenu kose), a zatim ostatak dreda formiramo heklanjem pramenova, čime se postiže ućebavanje kose.

Dredove možete farbati ili ukrašavati perlicama, prema želji, i tako dodati na jedinstvenosti vaših dredova. Inače, najmanja dužina kose potrebna za pravljenje dredova je oko 15 cm.

Znajte i da pravljenje dredova ne boli! Kod kraće kose, dan ili dva nakon nameštanja frizure, možete osetiti nelagu pri temenu glave, ali to brzo prolazi. Kod duže kose, ove kratke neprijatnosti praktično ni nema.

Pozovite, zakažite termin i ostvarite popust

Za vašu novu frizuru koja će svima privući oko dovoljno je da nas pozovete na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin. Za pozive do 12h dobijate i 10% popusta na pravljenje dredova, a po dolasku čekaju vas kafa, čaj ili sok po želji.

U salonu ćete, potpuno BESPLATNO, dobiti i sva uputsva kako da održavate dredove, kojim šamponom je potrebno da perete kosu i kako da je sušite.

Call Now Button