Bojenje kose u pastelne boje

Pastelne boje učiniće svaki vaš dan radosnijim

Bojenje kose u pastelne boje je modni trend koji je svet osvojio na prečac. Pastelne boje pružaju vam elegantan i nenapadan izgled koji ističe vašu eleganciju i jedinstvenost, pružajući vam osećaj slobode i lakoće. Farbanje u pastelne boje svaki dan čini veselijim i razdraganijim, ističući nežnost i privlačnost koju nosite u sebi.

 

Prefinjenost pastelnih boja kose pruža vam mogućnost različitog stilizovanja frizure za svaku priliku. Od elegantnih frizura za večernje izlaske, do buntovničke kose koja će oduzimati dah svima u vašoj okolini. Na vama je samo da odaberete stil koji želite u datoj prilici.

Bojenje kose u pastelne tonove u tonovima koje vam najbolje stoje

Kada su pastelne boje kose u pitanju, na raspolaganju vam je široka lepeza nijansi.

 

Najčešce pastelne boje kose koje se koriste su plavi, zeleni, ljubičasti, ružičasti i žuti tonovi. Među plavim tonovima to su nijanse plavičaste i lagani tirkiz. Među zelenim to je mint zelena, nijansa zelene jabuke i nežna maslinasta. Kad je u pitanju bojenje kose u pastelne boje ljubičasta lila, ali i jedan tamniji ton sa dodatkom dosta sive je veoma popularna, dok ružičasta, u svim nijansama, može biti i lagano potamnjena prema boji ciklame ili vući na bordo. Žuta boja je pastelna u svojoj nežno limun nijansi, ali i u vrlo posivljenom okeru.

 

Ukoliko ste neodlučni, Frizerski salon Happy Team na Savskom vencu i naša stilistkinja stoje vam na usluzi kako bi odabrali pastelne boje kose koje idealno pristaju baš vašem tenu i željama.

Bojenje kose u pastelne boje, idealno farbanje za dame koje cene jedinstvenost

Svaka žena je unikat, a farbanje kose u pastelne boje upravo ističe tu činjenicu. Zato su ovaj stil usvojile mnoge zvezde sa crvenog tepiha poput Nicole Richie, Katy Perry, Kylie Janner, Ellie Goulding, Kaley Cuoco, Ellie Goulding…

 

U pastelne boje kose zaljubili su se i modni kreatori koje predvode Gucci i Louis Vuitton, koji insistiraju na jedinstvenosti i ličnom pečatu koji svaka dama nosi u sebi i to treba da pokaže.

Kako se izvodi bojenje kose u pastelne boje?

Farbanje kose u pastelne boje mora biti pažljivo izvedeno kako bi se izbegla potencijalno oštećenje kose. Kako bi to sprečili u frizerskom salonu Happy Team sugerišemo korišćenje Olaplexa tokom tretmana jedinstvenog preparata koji obnavlja i regeneriše vašu kosu i korišćenje kvalitetnih La Bioestetique boja.

 

Sam proces bojenja kose u pastelne boje sastoji se iz nekoliko faza:

  • Izbeljivanje kose kako bi se dobila osnova da pastelne boje zasijaju punim sjajem
  • Korišćenje tonera, prema potrebi. Ovaj korak osigurava da boja bude jednaka na svim delovima kose
  • Nanošenje pastelnih boja na kosu

 

Tokom svake faze bojenja kose u pastelne boje vodimo računa o zaštiti i prevenciji oštećenja kose kako bi efekat bio potpun, a vaša kosa zablistala.

Bojenje kose u pastelne boje Happyteam Beograd
Zakažite termin u frizerskom salonu Happy Team

Da li ste spremne za svoj novi izgled? Pozovite Happy Team frizerski salon u centru Beograda na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin.

 

Uz bojenje kose u pastelne boje dobijate i 10% popusta na žensko šišanje.

Call Now Button