Farbanje sede kose

Pokrivanje sedih vlasi bez muke

I pre nego što se zapitate, znajte da farbanje sede kose nije znak nesigurnosti. Naprotiv. Psiholozi farbanje sedih smatraju izvorom snage i sigurnosti i činom koji govori o mentalnoj snazi.

 

Iako vreme nije moguće zaustaviti, farbanje sede kose može sačuvati i istaći vašu lepotu, bez obzira da li imate samo sede pramenove ili potpuno sedo vlasište. Farbanje sede kose ima za cilj da vaša kosa izgleda prirodno, kao da uopšte nije ni farbana, i naglasi vašu urođenu privlačnost.

Farbanje sede kose Happyteam Beograd

Farbanje sede kose – lak način da sačuvate svoju mladost

Pokrivanje sedih sa sobom nosi određene izazove. Naime, seda kosa je grublja i suvlja od mladih vlasi. Zato boja lošije pokriva dlaku, a farbanje sedih se teže prima. Kako bi farbanje sede kose bilo uspešno, neophodno je da boja duže odstoji. Zato se, umesto komercijalnih boja za kosu, za farbanje sede kose preporučuje korišćenje profesionalne farbe za kosu.

 

Kako bi sprečili moguće probleme frizerski salon Happy Team za farbanje sede kose koristi isključivo najkvalitetnije preparate i posebnu proceduru. Na ovaj način ne samo da ćete dobiti kosu mladalačkog izgleda, već i bolji kvalitet kose na koju možete biti ponosni.

 

Najveće pitanje kod farbanja sede kose jeste samo to da li želite potpuno pokrivanje sedih nekom intenzivnom bojom ili vam se više dopada vaša prirodna boja kose. Od ovog izbora zavisiće sam frizerski tretman sede kose i njeno nijansiranje kako bi se, na najbolji način, uklopilo sa vašim tenom, željama i ličnim stilom.

Uz farbanje sede kose dobijate i 10% popusta na šišanje kose

Pozovite Happy Team frizerski salon u centru Beograda na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin. Za pozive do 12h dobijate i 10% popusta na žensko ili muško šištanje.

 

Naša stilistkinja uvek vam stoji na raspolaganju kako bi, uz kafu i u prijatnom okruženju, dobili savete za pokrivanje sedih koje će vam najbolje pristajati.

 

Happy Team frizerski salon, na usluzi vašoj lepoti.

Call Now Button