Skidanje farbe sa kose

Otarasite se loše boje i splasnute kose

Želite da promenite boju kose? Da pređete iz crne ili crvene u plavu? Težak zadatak? Uz skidanje farbe sa kose u frizerskom salonu Happy Team nema problema. Skidanje boje sa kose je poseban tretman koji vam omogućava da, uz očuvanje kvaliteta dlake, izmenite svoj izgled i probate farbanje kose u koju god boju želite, bez rizika i uz maksimalne efekte.

skidanje farbe sa kose

Profesionalno skidanje farbe sa kose

Skidanje boje sa kose je proces odstranjivanja molekula boje iz kose kako bi se korigovali neželjeni tonovi ili odstranio neželjeni pigment. Kako bi skidanje farbe bilo uspešno, potrebno je utvrditi koji je najbolji način da se to učini u vašem slučaju. Faktori koje je neophodno uzeti u obzir su:

 

  • Koja vrsta boje je korišćena prilikom farbanja kose – permanentna, polupermanentna i privremena boja? Budući da privremena i polupermanenta farba za kosu pokrivaju samo površinski sloj kose i ispiraju se nakon 6-12 pranja, dok trajna boja ulazi u strukturu same dlake i teže se ispira pranjem, moraju se primeniti različiti tretmani skidanja farbe sa kose.
  • Da li je vaša kosa prirodno svetla ili tamna? Od ove činjenice zavisi koliko dugo je potrebno da deluju preparati za uklanjanje boje sa kose.
  • Da li postoji izrastak ili ne? Ovaj faktor će uticati na to kako se nanose preparati tokom tretmana uklanjanja farbe sa kose.

 

Skidanje boje sa kose može da se radi na razne načine. Sve zavisi koliko želite da posvetlite boju. Boja može da se posvetli blanš pranjem uz korišćenje niskog procenta hidrogena da bi se sačuvao kvalitet kose i da se kosa ne bi isušila.

 

Takođe, ukoliko želite postepeno posvetljavanje moguće je uraditi samo pramenove.

 

Ako želite drastičnu promenu onda bi bilo najbolje da se radi blanš pranje uz Olaplex tretman koji kosu čini zdravijom i uklanja oštećenja nastala kao posledica termičih, mehaničkih i hemijskih tretiranja kose.

 

Imajte na umu da je skidanje farbe sa kose najbolje uraditi unutar nekoliko dana od farbanja kose, dok se boja još nije u potpunosti fiksirala za samu dlaku. Skidanje boje sa kose može se izvesti i nakon ovog vremenskog perioda, ali u tom slučaju savetujemo i obaveznu primenu Olaplex tretmana.

skidanje farbe sa kose
Rezervišite svoj termin

Da li ste spremne da zasijate punim sjajem? Pozovite Happy Team frizerski salon na Savskom vencu na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin za skidanje boje sa kose. Uz ovaj tretman ostvarujete i 10% popusta na žensko šišanje kose.

Call Now Button