Brazilski keratin

Brazilski keratin – frizerski tretman za zdravu kosu

Brazilski keratin je najbolji frizerski tretman koji možete priuštiti sebi za oporavak, negu i vraćanje prirodnog sjaja svojoj kosi. Kosu oštećuje farbanje, peglanje, tapiranje, Sunce… Tretman kose brazilskim keratinom na Savkom vencu pružiće vašoj kosi dubinsku negu i svilenkast osećaj čineći dlaku jakom i blistavom. Keratin je originalni brazilski keratin, nov na našem tržištu i predstavlja najbolju negu za vašu kosu.

 

Frizerski tretman brazilskim keratinom učiniće da osetite sigurnost u sebe, obnoviti vašu eleganciju i probuditi vaše ambicije. A nemojte se iznenaditi ni kada glave budu počele da se okreću za vama.

 

Pažnja. Ako svoj termin zakažete preko formulara, ostvarujete 10% popusta za najkvalitetni tretman brazilskim keratinom.

Kako deluje brazilski keratin

Kosa u svom sastavu sadrži 88% proteina po imenu keratin, koji čini da bude snažna, blistava i zdrava. Nažalost, on se uništava feniranjem, presama i peglama za ispravljanje kose, fenom, farbanjem i šamponima sa sulfatom, ali i spoljašnjim faktorima (Sunce, vetar, smog…)

 

Tretman kose keratinom ovom dragocenom supstancom hrani vašu dlaku, obnavlja je, vraća joj prirodan sjaj i istovremeno je ispravlja.

 

Frizerski tretman keratinom deluje u periodu od 3-5 meseci, u zavisnosti od toga koliko je kosa bila oštećena, pružajući vam zdravu kosu i savršenu frizuru koja se lako održava.

 

Keratin će vam, tokom ovog perioda, štedeti i vreme jer nećete imati potrebu da se fenirate, peglate kosu ili stavljate dodatne preparate na teme glave.

Originalni brazilski keratin

Happy Team frizerski salon Savski Venac u svojim tretmanima koristi isključivo originalni, pravi brazilski keratin koji je pogodan za sve tipove kose. Kopije kod nas nemaju šta da traže.

 

Tretman brazilskim keratinom je jedini koji daje maksimalne rezultate i kao takav predstavlja novitet na našem tržištu.

 

Čak i ako se farbate ili izbeljujete kosu odmah nakon korišćenja keratina, efekti tretmana će biti maksimalni. Ovaj originalni keratin iz Brazila može se koristiti zajedno i sa drugim hemijskim tretmanima, kao što, amonijak, litijum ili natrijum.

 

Savet: Da bi se keratin sto duže zadržao u kosi važno je da posle tretmana kosu ne perete šamponom koji sadrži sulfate. Inače, preporučujemo da tretman keratinom uradite posle odlaska na more kada kosa nije previše izložena direktnom Suncu i morskoj vodi.

Zakažite svoj tretman keratinom i očuvajte lepotu svoje kose

Znamo da je za vas samo najbolje dovoljno dobro. Zato pozovite Happy Team frizerski salon u centru Beograda na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete svoj termin ili popunite formular odmah i ostvarite 10% popusta na cenu tretmana brazilskim keratinom.

 

Kafa je spremna, baš kao i naši besplatni saveti za negu i lepotu vaše kose. Dođite, čekamo vas.

 

Tu smo da udovoljimo vašoj lepoti.

Call Now Button