Ombre farbanje kose

Farbanje kose, samo za žene od stila
koje znaju šta žele

Ombre farbanje kose savršeno je za dame koje su sigurne u sebe i žele da izgledaju savršeno u svakom trenutku. Ombre bojenje kose na Savskom Vencu pruža vam široku lepezu mogućnosti i varijacija. A najbolji ombre pramenovi savršeno će se uklopiti uz vaš stil i učiniti vas jedinstvenom.

 

Ombre bojenje kose vašoj frizuri daje predivan preliv od tamnije boje pri korenu kose ka svetlijim vrhovima vaših pramenova. Dodajući tako ono nešto vašoj prirodnoj ženstvenosti i harizmi.

Ombre Beograd farbanje kose

Ombre farbanje kose i prednosti koje donosi

Odlična stvar kod ombre farbanja kose jeste to da, pri temenu glave, zadržavate svoju prirodnu boju kose. To znači da će se izrastak savršeno uklopiti u ombre. Dakle, nećete morati da farbate kosu iznova kako bi ste imali savršenu frizuru. Bonus je i to što vaša kosa, ako se prilikom bojenja kose koristi Olaplex, neće trpeti oštećenja, već će sačuvati svoje zdravlje i jačinu.

 

Ombre farbanje kose vas ne ograničava ni po pitanju boje. Budući da ombre pramenovi idu od tamnije ka svetlijoj nijansi, brzo i lako se možete vratiti svojoj prirodnoj boji, a u slučaju da želite da skratite kosu, ombre će vam i dalje fenomenalno stajati.

 

Ombre pramenovi, takođe, odlično izgledaju bilo da kosu isfenirate na ravno ili napravite kovrdže. Ombre je šik i zabavan u svakoj varijanti i predstavlja odličan izbor za svaku savremenu ženu.

Ombre farbanje kose, izbor poznatih

Zbog svog wow efekta ombre pramenovi postali su izuzetno popularni među brojnim holivudskim zvezdama. Ombre, tako, krasi kosu Sare Džesike Parker, zvezde serije Sex i grad. Zatim, poznate glumice Kejt Bekinsale i Eme Votson, poznate čarobnice iz Hari Potera. Ove pramenove ponela je i Dru Barimor čuveni Čarlijev anđeo, Dakota Džonson iz 50 nijansi sive…

 

Ombre farbanje kose učinilo je da ove glumice zaista zasijaju na crvenom tepihu. Isti efekat zaslužujete i sada možete imati i vi, naše prelepe dame.

Ombre Beograd farbanje kose
Zakažite svoj termin za savršen ombre

Spremne da svoj stil pokažete u punom sjaju? Dovoljno je da pozovite Happy Team frizerski salon u centru Beograda na 011/3619-280 ili 065/2425-366 i zakažete termin. Najbolje ombre farbanje kose vas čeka. Za prijavu putem online formulara dobijate i 10% popusta na ombre pramenove.

 

Naša specijalizovana stilistkinja stoji vam na raspolaganju. Uz piće i prijatnu atmosferu, izabraćete najbolje nijanse ombre pramenova za vas.

 

Tu smo da udovoljimo vašoj lepoti.

Call Now Button