Sve što treba da znate o Olaplex-u

Olaplex preparati predstavljaju jedan od najboljih načina da sačuvate i poboljšate zdralje i kvalitet vaše kose. Ova linija proizvoda obuhvata više različitih preparata, a svaki vam donosi određene benefite.

olaplex proizvodi

Olaplex No0

intenzivni tretman za jaku kosu

Olaplex 0

Olaplex No. 0 je tretman koji regeneriše kosu, obnavlja veze u samoj dlaci, ojačava je i štiti. Upotrebljava se kao prvi korak koji prethodi primeni Olaplexa No. 3 za jačanje i regeneraciju oštećene kose. U kombinaciji ova dva tretmana regeneracija kose se povećava za 68 %.

UPOTREBA: Naneti Olaplex No. 0 na suvu kosu, preliti preko svih sekcija kose. Ostaviti da deluje 10 minutabez ispiranja. Potom se, preko nanetog Olaplex No. 0 stavlja Olaplex No. 3 i ostavlja da odstoji još 10 minuta. Kosa se zatim ispira, a zatim se nanosi Olaplex No. 4 šampon i, posle toga, Olaplex No. 5 kondicioner.

Ovaj tretman se koristi jednom nedeljno, a ukoliko vam je kosa izuzetno oštećena možete i dva puta.

Olaplex No1 i Olaplex No2

formula za dubinsku obnovu i jačanje kose

Olaplex No 1&2

Olaplex No 1 i Olaplex No 2 dizajnirani su za hemijski tretiranu oštećenu kosu. Inovativni Olaplex sistem je namenjen za oporavak i rekonstrukciju strukture kose, unutrašnje snage i jačine.

 

Meša se sa svim bojama za kosu i svim posvetljivačima (dekolorantima) bez straha od hemijskog oštećenja dlake. Olaplex ne sadrži silikone, sulfate, ftalatalate, DEA (diathanolamine), aldehaide. Olaplex povezuje prekinute disulfidne sumporne veze u kosi koji se lome kao posledica termičkih, mehaničkih i hemijskih tretiranja kose.

Olaplex No3

Olaplex No 3

Olaplex No3 dubinski obnavlja i jača hemijski tretiranu ili oštećenu kosu. Neophodno ga je koristiti pre i nakon blajhanja, farbanja, keratinskog ispravljanja, mili vala ili ukoliko vam je kosa generalno oštećena ili slaba i sklona pucanju i lomu.

 

Kako se koristi Olaplex 3?

 

Olaplex Hair Perfector No.3 izdašno naneti na mokru, ne našamponiranu, frotirom prosušenu kosu. Ovako zasićenu kosu raščešljati i ostaviti da deluje najmanje 20 minuta. Kosu isprati, pa tako onda oprati šamponom Olaplex No.4, ispratiti regeneratorom Olaplex No.5 ili kvalitetnom maskom za kosu. Što je duže vreme delovanja Olaplex Hair Perfector No.3 to će efekat biti bolji! Preporučeno je ponoviti ovaj postupak 1x nedeljno, a i češće ukoliko to kosa zahteva (pre svakog pranja ukoliko je kosa vidno oštećena ili slaba). Dodatni efekat glatke kose i zdravog sjaja lako se postiže pomoću Olaplex No.6 neispirajuće kreme i Olaplex No.7 zaštitnog ulja za kosu.

Olaplex šampon No 4

Olaplex No 4

Olaplex šampon No 4 je idealan za negu kose kako u salonu tako i za kućnu negu. Namenjen je za sve tipove dlake a posebno se preporučuje za suvu i tretiranu kosu. Šampon dubinski ulazi u kutikulu dlake, hidrira je. Neguje i oporavlja dlaku.

 

Proizvod je veganski, ne zadrži dodatke silikona, parabena i sulfata pa se takođe preporučuje osobama koje su radile tretman keratinom. Pogodan je i za osetljiv skalp.

 

Za brže i efikasnije rezultate preporučuje se komplet Olaplex.

Olaplex ljubičasti šampon No 4

Olaplex No.4 ljubicasti sampon

Čisti kosu, hidrira je i regeneriše. Olaplex No.4 poseduje sve karakteristike originalnog šampona i služi za neutralizaciju neželjenih toplih tonova između dva tretmana farbanja kose u frizerskom salonu.

Pogodan je za prirodne plave nijanse, za farbanu plavu kosu, balajaž, pramenove čak i za sedu kosu.

Conditioner No 5

Olaplex No 5

Olaplex kondicioner predstavlja sjajan način za dubinsku negu kose jer prodire u strukturu dlake. Namenjen je tretmanu porozne kose koja je izgubila sjaj i elastičnost usled termičkih hemijskih procesa na samoj dlaci.

Proizvod je takođe veganski i ne sadrži parabene i sulfate.

Olaplex No 6

Bond Smooth jeleave-in krema koja služi kao finish preparat koji se ne ispira

Olaplex No 6

Ovaj preparat hidrira, zaglađuje i štiti kosu tokom termičkih i hemijskih tretiranja. Olaplex 6 preparat ne sadrži sulfate, parabene ni silikone već je formula koja je obogaćena vitaminom E, tako da sprečava dehidrataciju i opadanje.

 

U sebi sadrži kokosovo ulje koje poseduje velike količine masne kiseline (laurinska kiselina) i ima snažnu moć u očuvanju proteina u samoj dlaci, pružajući joj sjaj i volumen, istovremeno jačajući dlaku.

Olaplex No 7

Vezivno ulje

Olaplex No.7

Ulje za kosu Olaplex No.7 je visoko koncentrovano i namenjeno obnavljanju svih tipova oštećene kose. Drastično povećava živost boje i vraća sjaj oštećenoj kosi. Redovnom upotrebom ulja kosa postaje mekana na dodir i puna života.

Olaplex No.7 regeneriše oštećenu kosu i ispucale krajeve, jača i štiti strukturu kose, obezbeđuje termičku zaštitu i ima anti frizz efekat.

Olaplex No.7 je ulje koje je bez parabena, sulfata, ftalata. Nije testirano na životinjama i predstavlja vegan freeproizvod.

Olaplex No 8

Maska za hidrataciju kose

Olaplex No.8

Ova visoko koncentrovana 4 u 1 maska za oporavak kose dodaje sjaj i volumen vlasištu dok pruža intenzivnu hidrataciju hemijski tretiranoj i oštećenoj kosi.

Olaplex No.8 se nanosi na čistu, frotirom posušenu kosu od sredine prema krajevima. Bogato naneti na krajeve kose, dok je na sam koren kose potrebno naneti manju količinu. Potom začešljati kosu prstima i ostaviti da deluje 10 minuta, a zatim isprati vlasište.

Call Now Button