Sve što treba da znate o Olaplex-u

Olaplex preparati predstavljaju jedan od najboljih načina da sačuvate i poboljšate zdralje i kvalitet vaše kose. Ova linija proizvoda obuhvata više različitih preparata, a svaki vam donosi određene benefite.

olaplex proizvodi

Olaplex No1 i Olaplex No2

formula za dubinsku obnovu i jačanje kose

Olaplex No 1&2

Olaplex No 1 i Olaplex No 2 dizajnirani su za hemijski tretiranu oštećenu kosu. Inovativni Olaplex sistem je namenjen za oporavak i rekonstrukciju strukture kose, unutrašnje snage i jačine.

 

Meša se sa svim bojama za kosu i svim posvetljivačima (dekolorantima) bez straha od hemijskog oštećenja dlake. Olaplex ne sadrži silikone, sulfate, ftalatalate, DEA (diathanolamine), aldehaide. Olaplex povezuje prekinute disulfidne sumporne veze u kosi koji se lome kao posledica termičkih, mehaničkih i hemijskih tretiranja kose.

Olaplex No3

Olaplex No 3

Olaplex No3 dubinski obnavlja i jača hemijski tretiranu ili oštećenu kosu. Neophodno ga je koristiti pre i nakon blajhanja, farbanja, keratinskog ispravljanja, mili vala ili ukoliko vam je kosa generalno oštećena ili slaba i sklona pucanju i lomu.

 

Kako se koristi Olaplex 3?

 

Olaplex Hair Perfector No.3 izdašno naneti na mokru, ne našamponiranu, frotirom prosušenu kosu. Ovako zasićenu kosu raščešljati i ostaviti da deluje najmanje 20 minuta. Kosu isprati, pa tako onda oprati šamponom Olaplex No.4, ispratiti regeneratorom Olaplex No.5 ili kvalitetnom maskom za kosu. Što je duže vreme delovanja Olaplex Hair Perfector No.3 to će efekat biti bolji! Preporučeno je ponoviti ovaj postupak 1x nedeljno, a i češće ukoliko to kosa zahteva (pre svakog pranja ukoliko je kosa vidno oštećena ili slaba). Dodatni efekat glatke kose i zdravog sjaja lako se postiže pomoću Olaplex No.6 neispirajuće kreme i Olaplex No.7 zaštitnog ulja za kosu.

Olaplex šampon No 4

Olaplex No 4

Olaplex šampon No 4 je idealan za negu kose kako u salonu tako i za kućnu negu. Namenjen je za sve tipove dlake a posebno se preporučuje za suvu i tretiranu kosu. Šampon dubinski ulazi u kutikulu dlake, hidrira je. Neguje i oporavlja dlaku.

 

Proizvod je veganski, ne zadrži dodatke silikona, parabena i sulfata pa se takođe preporučuje osobama koje su radile tretman keratinom. Pogodan je i za osetljiv skalp.

 

Za brže i efikasnije rezultate preporučuje se komplet Olaplex.

Conditioner No 5

Olaplex No 5

Olaplex kondicioner predstavlja sjajan način za dubinsku negu kose jer prodire u strukturu dlake. Namenjen je tretmanu porozne kose koja je izgubila sjaj i elastičnost usled termičkih hemijskih procesa na samoj dlaci.

Proizvod je takođe veganski i ne sadrži parabene i sulfate.

Olaplex No 6

Bond Smooth jeleave-in krema koja služi kao finish preparat koji se ne ispira

Olaplex No 6

Ovaj preparat hidrira, zaglađuje i štiti kosu tokom termičkih i hemijskih tretiranja. Olaplex 6 preparat ne sadrži sulfate, parabene ni silikone već je formula koja je obogaćena vitaminom E, tako da sprečava dehidrataciju i opadanje.

 

U sebi sadrži kokosovo ulje koje poseduje velike količine masne kiseline (laurinska kiselina) i ima snažnu moć u očuvanju proteina u samoj dlaci, pružajući joj sjaj i volumen, istovremeno jačajući dlaku.

Kako doći do Olaplex preparata?

Do preparata koje želite možete doći na sledeća dva linka:

 

Hairlovers

 

Bellisimma Beauty Shop

Call Now Button