6 trendi nijansi kose za sezonu jesen/zima 2018-2019

6 trendi nijansi kose za sezonu jesen/zima 2018-2019

Jesen nam polako kuca na vrata, a na modnim pistama su već predstavljene frizure koje će bti hit u predstojećoj sezoni. Devojke, spremite se, posebno vi što volite da eksperimentišete sa bojama, jer nam predstoji najintrigantnija sezona do sada.

Neon bob frizura

Bob frizura u pastelnoj boji je jedan od najinteresantnijih trendova sezone jesen/zima 2018-2019, ali i najsmeliji. Naime, ovu frizuru je veoma teško nositi jer devojka treba da ima posebnu harizmu kako bi joj dobro stajala. Boja mora biti savršene nijanse jer u suprotnom može preći u kič i neukusno.

Riđa kosa

Prirodno riđe žene su ove sezone ohrabrene da ponosno nose svoju boju kose. Umesto da je farbom prikrivaju, sve što je potrebno da urade jeste da se posvete nezi i stilizovanju onog što im je priroda dala. Dakle, riđokose devojke, ne tražite novi izgled za septembar jer će fokus ove sezone biti upravo na vašoj jedinstvenoj boji.

Tamna boja kestena

Kosa boje kestena je već tradicionalno u trendu u hladnijim mesecima. Kada je obojena na pravi način, topli tonovi kestena će dobro stajati skoro svakom podtonu kože. Profesionalni frizeri pored tamne boje kestena ističu i boju crne čokolade ili moka braon nijanse, koje su bile popularne još u sedamdesetim godinama.

Tamno plave nijanse

Tamno plava kosa, sa osenčenim korenom će biti veliki hit ove jeseni koji će isticati lepotu i prirodne crte lica. Ova boja je savršena boja prelaska iz sunčanih letnjih do hladnih zimskih dana. Žene sa ovakvom bojom kose imaju opuštenu vibraciju i savršeno raspoloženje čak i u zimskim mesecima.

Svetlo smeđa

Ukoliko tamno braon nijanse nisu vaš “fazon”, ne brinite, svetlo smeđa boja je podjednako popularna kao i boja kestena. Devojke koje nose ovakve tonove su dinamične i veoma jedinstvene. Kosa deluje prirpdno, negovano i što je najbitnije zdravo.

Izblajhana plava ponovo u trendu

Izgleda da blajhana kosa prati trendove svakog godišnjeg doba, pa će tako farbanje kose u plavo biti populatna i ove jeseni. Samo morate biti veoma pažljivi sa ovim eksperimentom, ukoliko tek planirate da upovite u svet plavuša. Svi znamo da je blanš nešto što oštećuje kosu a ukoliko istim “barata” nestručna osoba, možete imati fatalne poslednice.

 

Za koju god boju da se odlušite, preporučujemo vam stručne frizere frizerskog salona Happy Team, koji koristi profesionalne preparate za farbanje, ali i za negu već farbane kose. Posebnu pažnju obratite na Brazilski keratin– frizerski tretman za zdravu kosu, koji će vašoj kosi dati dubinsku negu i svilenkast osećaj čineći dlaku jakom i blistavom.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button