Šišanje kose leti i da li je leto najbolje vreme za šišanje kose?

šišanje kose leti

Šišanje kose leti i da li je leto najbolje vreme za šišanje kose?

Leto nas je okružilo i donelo vrućinu i sparinu. Zato se možda pitate da li je leto najbolje vreme za šišanje kose?

Šišanje kose leti može biti izuzetno zabavno, a nova frizura nova prilika da osvežite svoj izgled i istaknete svoj šarm. Ako si spremna za bob frizuru ili imidž filmskih zvezda poput Katie Holmes, pre štrickanja obrati pažnju na dve stvari.

 

Zdravlje kose

Ako imaš rasvetale krajeve šišanje kose leti na kratko daće joj priliku za novi početak. Ipak, to ne znači da briga o kosi više nije potrebna. Naprotiv.

Potrebno je da utrošiš makar par minuta kako bi nanela neki proizvod za hidrataciju kose. Dovoljno je da ga razmažeš na rukama i prstima prođeš kroz kosu nekoliko puta.

Ono što je sjajno kada je šišanje kose na kratko u pitanju, jeste činjenica da je za negu kose potrebno mnogo manje vremena, ali i novca koji je potreban za preparate.

Šišanje krajeva, održavanje oblika i hidratacija kose i skalpa neophodni su bez obzira na dužinu kose, ali je zato njeno sušenje i stilizovanje daleko jednostavnije.

Pored toga, kratka kosa danas je in i daće ti neobičan i svež izgled.

 

Nije svaki stil dobar za svakoga

Pogrešno je misliti da svaka kratka frizura može svima dobro stajati. Često nam se dešava da neko dođe i ponese sa sobom fotografiju neke poznate ličnosti sa kratkom kosom želeći baš takvu frizuru za sebe.

Ipak, ne bismo bili profesionalci ako ne bismo ukazali da neka određena frizura možda neće dobro stajati dotičnoj osobi.

Pri izboru kratke frizure potrebno je uzeti u obzir oblik lica kao i tip i boju kose, čak i stil odevanja i građu tela. Tek tada se možete imati dobro šišanje kose leti.

I ne brinite, za svakoga postoji ona savršena kratka kosa za koju će svako reći da vam stoji “wow”.

Ako si spremna za novu frizuru mi smo tu da ti pomognemo da pronađeš onu pravu za sebe. Potrebno je samo da nas posetiš i frizerski salon Happyteam će naći najbolje rešenje za tebe.

Iskoristi leto za šišanje kose i svoj novi izgled.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button