Najlepše frizure za venčanje

frizure za venčanje

Najlepše frizure za venčanje

Uspomena na venčanje ostaje do kraja života pa je vaša frizura podjednako važna koliko i venčanica. Zbog toga nikada nije prerano da planirate frizuru za taj dan. Počnite sa idejom o boji, frizuri koja pristaje vašem obliku lica i naravno o frizeru. Tog dana vam nije potreban dodatni stres, pa ipak svoju kosu prepustite profesionalcima.

Kada se približi taj dugo očekivani datum, svaka mlada želi da ima dugu kosu, jer uprvo takva kosa otvara mnogo mogućnosti kada su frizure u pitanju.  Pre nego što se odlučite koju frizuru ćete poneti na dan venčanja, pogledajte naše predloge za kreativne i jedinstvene frizure koje će biti u trendu ove 2019. godine.

 

Nova “French Twist” frizura

French twist frizure su bile veoma popularne pre par decenija kada se nosila kosa uvijena u “rolnicu”. Moderna verzija ove frizure sadrži “čupaviju” teksturu i veći volumen kose koji je dovoljan da zadrži klasičan osećaj i eleganciju.

 

Nakit u kosi

Veo, jednostavni rajfovi i biserčići ove sezone će biti zamenjeni kristalnim šnalama zanimljivog dizajna. Bilo da izaberete visoko podignutu kosu ili ipak nižu punđicu, dodavanje ovakvog aksesoara će učiniti da zablistate punim sjajem i ostavite sve bez daha.

 

Igraj na prirodnu teksturu

Zašto sakrivati prelepe prirodne lokne kada ih možete učiniti zvezdom večeri? Ove sezone se naše neveste uglavnom ne odlučuju za ispravljanje nestašnih kovrdža već ih blago dodatno naglašavaju.

 

Holivudski glamurozni talasi

Pomislili bismo da je ovo stari holivudski stil, ali upravo je ova frizura oličenje glamura koja nikada ne izlazi iz mode. Skup savršenih talasa na jednom mestu će posebno doći do izražaja ukoliko je kosa prošarana svetlim pramenovima.

 

Bajka u kosi

Ko ne bi voleo da se oseća kao princeza na svoj veliki dan? Ova frizura, inspirisana Elzinom kosom, će vam sigurno pružiti taj osećaj. Velika razbarušena pletenica može biti biti smeštena na sredini glave ili blago u stranu, pomerena preko ramena. U svakom slučaju, ovaj izgled je uvek pravi izbor.

Ponesite savršenu svečanu frizuru uz pomoć profesionalnih frizera salona Happy Team. Neka izbor frizure i frizera bude dodatni lični pečat vašem bajkovitom trenutku.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button