E-girl frizure

E-girl frizure

E-girl frizure

E-girl frizure postale su trend na društvenoj mreži Tik-Tok. Ove frizure inspirisane su grandž pokretom koji je bio popularan  krajem devedesetih godina i ranih dvehiljaditih. E-girl stil kose postao je jedna od najvećih subkultura današnjice. Predstavlja spoj ženstvenosti i gotike.

Donosimo vam 7 predloga za frizure u e-girl stilu.

 

Plavi (blajhani) pramenovi koji uokviruju lice

Ova frizura se postiže tako što vam frizer izbeli prednji deo kose kako bi se dobio kontrast u odnosu na ostatak. Ukoliko ne želite da spalite vlasi i ostanete bez barem polovine prednjeg dela kose, preporučujemo vam da odete u frizerski salon kod svog frizera koji će znati kako da vas ofarbaju uz minimalna oštećenja.

Moramo napomenuti da je ovaj trend započela čuvena Rajen iz serije „Moj takozvani život“.

 

Pink pramenovi koji uokviruju lice

Princip je isti kao i kod plavih pramenova samo što se preko posvetljene kose stavlja pink nijansa koju želite. Boje mogu biti pastelne ili jarke, opcije su brojne. Ova frizura postaje sve popularnija jer spaja ženstvenost i edži stil. Nakon što vam je vaš frizer izblajhao prednji deo kose, lako možete menjati boju koristeći prelive i farbe koje nisu trajne.

 

Šnalice u obliku leptirića

Ponovo se vraćamo u nostalgiju devedesetih. Ukoliko ste tada bili mladi sigurno se sećate da su šnalice leptirići bili potpuni hit. Danas se vraćaju u modu. Tako da možete izvaditi svoju kolekciju leptirića koje ste sačuvali i nositi ih, ili ih pokloniti mlađim naraštajima. Mladi danas prosto obožavaju ovaj stil koji nose uz dugačke veštačke trepavice, jarku senku i veštačke pegice kako bi upotpunili efekat leptira.

 

Kosa u dve boje

Ne, nismo mislili na pramenove. Sada je ponovo popularna kosa tamne i svetle boje podeljena u 2 dela.  Tako se možete dogovoriti sa svojim frizerom šta bi vam najbolje stajalo. Možda crna i plava, riđa i plava, teget i plava… Mogućnosti je mnogo. Budite hrabri i igrajte se.

 

Vučiji stil

Ovaj stil osvojio je sve društvene mreže. Može se okarakterisati i kao vrlo čupavi piksi stil pri čemu je kosa uz vrat nešto duža. U njemu je sve dozvoljeno – više slojeva, duži i kraći pramenovi. Možete je farbati u više boja, izvlačiti deblje ili tanje pramenove kako biste pokazali svetu da poštujete svoja pravila i dajete utisak grandž cure.

 

Vrišteće jarka boja kose

Odaberite svoj vrisak – zeleno, plavo, pink! Jarka boja kose je ponovo u modi. Bilo da odaberete pastelnozelenu, boju lavande ili jarkopink, jarka boja kose je za one koji se ne plaše da štrče. Boje možete i menjati lako, vaš frizer će znati kako.

 

Neonski pramenovi

Trend u neonskim bojama su plava i zelena. Možete se igrati sa ovim bojama i stilovima – izvući tanje ili deblje pramenove ili samo ofarbati samo krajeve kose. Ukoliko radite na mestu gde ovakve boje nisu dozvoljene, možete ofarbati samo deo koji je uz vrat.

Svakako, tu je i klasičan e-girl stil, a to su 2 neonska pramena koja uokviruju lice.

E-girl trend nije samo za tinejdžerke, već za svaku ženu i devojku koja želi da se oseća slobodno i ispolji svoju kreativnost. Ne plašite se promena niti toga da budete u centru pažnje. Pozovite nas i zajedno ćemo naći šta vam se najbolje uklapa u stil, želje i u ličnost.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button