Kosa u nijansama toplih jesenjih boja

10 savršenih boja za jesenje farbanje kose

Kosa u nijansama toplih jesenjih boja

Stigla je jesen – vreme za miris pite od jabuke, cimeta i bundeve. Leto je završeno što znači da je došlo vreme i da se kosa malo osveži. Donosimo vam nijanse i boje koje su ove jeseni potpuni hit. Ukoliko već niste, preporučujemo vam da odete kod svog frizera, promenite  boju kose u neku od ovih divnih i toplih nijansi i dočekate zimu lepši nego ikada.

 

Bronde (blonde + braon)

Bronde stil je najnovija nijansa koja je potpuno in. To je tamnija sestra plavuše, koja vuče na obe strane – i na plavu i na smeđe. Savršen sklop plavuše i brinete, gde možete birati kojoj varijanti od ove dve ćete više naginjati.

 

Prirodnocrvena

Osećajte se popuno seksi jer je apsolutni hit ove jeseni crvena boja. Ovi bogati tonovi mogu a se nose i tokom cele godine, ali je najbolje da svoju kosu ofarbate u ovu nijansu u jesenjem periodu.

Možete odabrati bakanocrvenu nijansa uz zlatne pramenčiće ili neku prirodniju nijansu. Posavetujte se sa svojim frizerom i odrešite mu ruke da se malo poigra. Farbanjem kose u crveno sigurno ćete ostati prijatno iznenađeni.

 

Topla crna

Vreme u plavocrne boje kose polako tone u prošlost. Ova godina donela nam je topliju crnu boju kosu. Ukoliko volite „tamnu stranu Meseca“, ali žudite i za suncem onda je toplacrna prava nijansa za vas. Umesto plavog podtona zamolite svog frizera da vam crnu tonira sa zlatnim ili crvenkastobraon nijansama. To će vam dati topao i prirodan sjaj.

 

Kestenasta

Sigurno ste primetili da sve više supermodela bira prirodni izgled. Među njima najviše ima prirodnih brineta. Topla smeđa boja, poput kestena, savršena je za utisak malo tamnijeg stile „devojke iz košiluka“. Ova nijansa je pogodna i kao prelazna faza između tamne i svetle, bez obzira na koju stranu da prelazite. Kestenasta nijansa je apsolutna klasika i sa njom nikada ne možete da pogrešite.

 

Pramenovi boje karamele

Ovi pramenovi mogu biti onoliko upadljivi koliko vi želite. Možete ih prošarati i sa nijansama plave ili čak i boje bakra. Ova nijansa dobra je za svakoga ko ne može da se odluči da li da pređe u plavo, a i za one koje žele da na koji imaju obe nijanse. Ukoliko imate topliju boju kože preporučujemo vam toplije nijanse plave koje će učiniti da prosto sijate.

 

Balajaž

Kaklo li smo živeli pre balajaža? Tako što smo ovu, sada frizuru, smatrali za vrlo neuredno prerastao koren koji je odavno spreman za farbanje. Srećom, vremena su se promenila, pa je balajaž postao jedna od najpopularnijih i najtraženijih frizura. I ovde se možete igrati sa nijansama. Mi vam predlažemo toplije krajeve i tamniji koren.

 

Platinastozlatna

Stigla nam je nežnija i suptilnija nijansa platinaste i svi je, prosto, obožavaju. Ako je platinasta nekako previše svetla za vas, ove jeseni probajte ovu topliju varijaciju. Objasnite svom frizeru šta želite i on će dodati malo tona boje karamele

 

Bakar i cimet

Jesen je sva u toplim tonovima. Ukoliko želite da jesenju toplinu prenesete i na svoju frizuru, boja cimeta je prava stvar za vas. Na Pinterestu postoji bezbroj najrazličitijih nijansi. Vaše je samo da odaberete onu koju želite i pokažete fotografiju svom frizeru. On će dalje učiniti magiju.

 

50 nijansi sive

Da, dobro ste čule, drage dame. Prigrlite svoje sede. Pustite ih da slobodno lepršaju. Nemojte ih skrivati, čupkati ni farbati. Ukoliko nemate sede možete probati da izvučete nekoliko stebrnastosivih pramenova. Vaš frizer znaće kako to da izvede.

 

Čokolada

Crna, a nije crna – to je boja čokolade. Ova najtamnija nijansa smeđe boje daće vašoj kosi bogat izgled.

 

Ne zaboravite da jesenjim bojama mora da se doda topao podton. To najbolje zna da uradi vaš frizer tako da bi bilo najbolje da se prepustite profesionalnim rukama i umeću. Ukoliko želite promenu, a ne možete da se odlučite za koju, posavetujte se sa svojim frizerom i on će vam pomoći da donesete najbolju odluku.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button