Savršene frizure za novogodišnju noć

Savršene frizure za novogodišnju noć

Savršene frizure za novogodišnju noć

Novogodišnja noć je magična noć za sve. Bez obzira da li ćete ugostiti prijatelje kod kuće ili ćete dominirati plesnim podijumom u restoranu ili klubu, to je noć kada želite da budete u svom najboljem izdanju. A da biste zablistali, pored adekvatne garderobe i šminke, obavezna je i savršena frizura.

U duhu Nove godine, predstavljamo vam 4 frizure koje nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Savršena mašna u kosi

Ako ste u potrazi sa savršenom frizurom, a volite kežual puštenu kosu, podignutu kosu u konjski rep ili punđu, modni detalj koji je izuzetno popularan ove godine jeste traka vezana u prelepu mašnu. Izaberite jednobojnu traku ili neku sa šljokicama i sasvim običnu frizuru pretvorite u veoma glamuroznu.

Ukoliko niste ljubitelj traka za kosu, vaš izgled će upotpuniti rajf sa nekim zanimljivim novogodišnjim detaljem.

Pletenica idealna za neposlušnu kosu

Pletenice su uvek dobro rešenje ukoliko želite da te večeri ne razmišljate o tome da li će vam kosa upadati u oči ili će vas nervirati nestašni pramenovi. Mogu biti izuzetno elegantne i prikladne za novogodišnju noć. Budući da postoji puno različitih varijanti, teško da će iko imati istu frizuru kao vi.

Ispletite deo kose ili celu u klasičnu pletenicu, francusku, riblju kost ili pletenicu od šiški i izgledajte zavodljivo cele večeri. Pitajte vašeg frizera da vam predloži neku neobičnu pletenicu koja će se savršeno slagati sa izabranom odevnom kombinacijom za to veče.

Kovrdžavi bob

Uvijte vašu kosu pomoću debljeg figara koji će definisati lokne, malo protresite kosu prstima da bi svaki pramen došao na svoje mesto i eto ideane moderne frizure za novogodišnju noć. Ovu frizuru možete lako pretvoriti u sofisticiranu, tako šte ćete staviti neku lepu elegantnu šnalu sa diskretnim cirkonima ili štrasom.

Izgled mokre kose

Kratka ili duga kosa, zalizana pomoću gela ili voska, izgledaće blistavo, sveže, elegantno i seksi. Ovakva frizura ne zahteva mnogo vremena a vi ćete izgledati kao diva sa crvenog tepiha.

Da bi svaka frizura izgledala savršeno kosa mora biti zdrava i negovana a pre nego što odaberete svoju idealnu frizuru za novogodišnju noć, pružite vaškoj kosi šišanje. Pored toga što ćete dobiti idealno ošišanu kosu, iz salona Happy Team ćete izaći zadovoljni i sa frizurom koja će sve u novogodišnjoj noći ostaviti bez daha.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button