Zasenite sve svojom frizurom za Novogodišnju noć

Zasenite sve svojom frizurom za Novogodišnju noć

Zasenite sve svojom frizurom za Novogodišnju noć

U novu godinu treba da uđemo novi, sveži, lepi i zadovoljni. Bilo da ostajete kod kuće u privatnom okruženju ili idete na žurku ili u luksuzni restoran, morate imati lepu i modernu frizuru.

Donosimo Vam 10 predloga kako da stilizujete svoju kosu za doček 2023. godine.

1.    Upletena punđa

Ova sofisticirana frizura veoma je moderna i efektna. U kosu možete dodati i ukrase, šljokice ili uplesti svetlucavu traku. Ukoliko idete u otmeni restoran ovu punđu možete ukrasiti prirodnim cvetom.

2.    Holivudski talasi

Ukoliko volite puštenu kosu i talase koje su nosile velike holivudske dive, ova frizura je stvorena da Vas učini kao da ste rođene da koračate crvenim tepihom. Ovi talasi su bezvremenski i naglašavaju Vašu ženstvenost.

3.    Prepi rep

Ova frizura koja je nadahnuta američkim privatnim školama, ponovo se vraća u modu. Rep možete blago ukovrdžati i dodati asesoare kao što su velike šnale sa biserima. Možete dodati i veliku crvenu mašnu kao ukras.

4.    Cirkoni u kosi

Ukoliko želite da se istaknete frizura neka bude mirnija, u blagim talasima, ravna, svezana u punđu ili rep. Deo kose uz glavu ukrasite cirkonima. Ovako ćete na proslavi biti potpuno originalni i doneti osveženje među već mnogo puta viđenim novogodišnjim frizurama.

5.    Visok rep

Ova frizura je uvek lepa i zavodnička. Bilo da Vam je kosa u repu ravna, talasasta ili skroz kovrdžava, uz odgovarajuće minđuše i ogrlicu istaknuće Vas iz mase. Možete je ukrasiti mašnom, vrpcom ili šljokicama.

6.    Riblja kost

Ovu pletenicu možete nositi kao jednu ili dve. Može biti zategnuta ili labavija, sa ukrasnom vrpcom ili nekim drugim nakitom za kosu. U svakom slučaju, daće savršen kontrast jednostavnoj crnoj haljini ili sakou i pantalonama.

7.    Lokne

Možete izabrati talase, lokne ili kovrdže i izgledati potpuno spektakularno. One treba da budu slobodne, da se pomeraju u svom ritmu i prema svojoj volji. Oreol uvojaka je prava stvar! Ukoliko imate dugačku kosu, gornji deo možete podići u rep, svezati u punđu, zalizati prednji deo i pustiti lokne da Vam uokvire lice. Igrajte se. Nova godina je.

8.    Pletenice

Kosu možete uplesti u pletenice koje će ići oko glave, ukoso, preko temena poput trake, samo jedan deo kose možete uplesti i podići, a ostalo pustiti. Zabavljajte se, ima toliko divnih frizura kojima možete da se ponosite u novogodišnjoj noći.

9.    Visoka neuredna punđa sa ukrasima

Neuredna punđa samo tako zvuči. Zapravo, ona je jedan savršeni nemir, pre nego neurednost. To su talasi, uzdasi, ples, pokret… Najbolje se slaže sa neobičnim ukrasima kao što su ručno pravljeni viseći ukrasi za kosu ili drugi detalji u punk stilu. Ovaj tip frizure najbolje ide uz svedenu i konzervativnu garderobu jer joj daje kontrast.

10. Kratka kosa sa cvećem ili ukrasom

Kratka kosa i te kako može biti sjajno stilizovana za „najluđu noć“. Možete je ukrasiti venčićem od prirodnog cveća, cirkonima ili ručno pravljenim metalnim grančicama ili posebnim ukrasima koji uokviruju glavu. Uz crveni ruž, svaka žena sa kratkom kosom postaje neodoljiva.

Za koju god frizuru da se odlučite preporučujemo da prethodno posetite svog frizera kako biste ofarbali izrastak, skratili kosu kako bi bila zdrava i uredna ili dodali još koji pramenčić. Pre same frizure važni su i ovi „pripremni radovi“ koji su, ništa drugo do redovno održavanje zdravlja Vaše kose. Ukoliko je oštećena, preporučujemo da je rehidrirate revolucionarnim nano shot tretmanom.

Druga važna stvar je da na vreme zakažete termin za novogodišnju frizuru. Pazite, ostalo je još malo mesta i zato nas pozovite na 011 3619 280 ili na mobilni 065 2425 366.

SREĆNU NOVU GODINU ŽELI VAM VAŠ HAPPY TEAM!


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button