4 novogodišnje frizure koje će izgledati sjajno i nakon što sat otkuca ponoć

Novogodišnje frizure

4 novogodišnje frizure koje će izgledati sjajno i nakon što sat otkuca ponoć

Nova godina je uvek velika i važna noć. Bez obzira da li slavite sa prijateljima, u toplini svog doma ili otkucaj ponoći dočekujete na plesnom podijumu, najluđa noć je maratonski provod tokom kog želite da izgledate savršeno sve vreme.

Kako bi ste to postigli neophodno je da vaša kosa bude očaravajuća i ostane takva do jutra. Ovo su 4 novogodišnje frizure koje, ne samo da će izgledati sjajno na vama, već će izdržati sve izazove dobrog provoda sve do jutra.

 

Neuredni poni

Ako tražite novogodišnju frizuru koja ne zahteva mnogo vremena za oblikovanje, nema potrebe da dva puta razmišljate. Neuredni konjski rep umotan u džinovski luk je pravi izbor za vas.

Ova frizura ostaće savršena dok plešete, nazdravljate šampanjcem, uživate u hrani ili se veselo grlite sa prijateljima.

 

Uvek moderna pletenica

Klasična pletenica nikada neće izaći iz mode. Da biste je učinili dodatno modernom, umešajte u ovu priču šal sa šarom leoparda. Ovo će vam dati posebno šik i svečani izgled.

Šal upletite zajedno sa kosom, ali ga dodatno pričvrstite šnalicom na nekoliko mesta. Tako ćete osigurati da frizura sve vreme ostane savršeno oblikovana, a svaka dlaka na svom mestu.

Posebno se postarajte da šal bude pričvršćen na delu kose oko krajeva kako bi sve vreme bio ukras koji ističe lepotu linije vašeg vrata.

 

Probajte uglađeni mokri izgled

Vlažni izgled kose je, bez sumnje, stil godine i krasi glave mnogih svetski poznatih osoba. Najlepše od svega je što je ovaj izgled lako kreirati. Sve što vam je potrebno su četkica, češalj i lak za kosu.

Uz malo uloženog vremena imaćete sjajnu frizuru koja će vam odlično stajati u novogodišnjoj noći. I da, ne zaboravite fotoaparat. Dobar provod i vaš sjajan izgled zaslužuju da budu ovekovečeni.

 

Budi neobična uz dredove

Ako tražite frizuru koja će biti vaš novi zaštitni znak, ne samo u najluđoj noći već čitave godine, onda su dredovi tačno ono što vam je potrebno.

Dredovi su neobični, inspirativni, laki za održavanje, impresivni i stajaće vam sjajno u svako doba dana ili noći, tako da ćete privlačiti poglede tokom čitave godine.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button