4 razloga zbog kojih svaka žena treba, makar jednom u životu, da ofarba kosu u crveno

4 razloga zbog kojih svaka žena treba, makar jednom u životu, da ofarba kosu u crveno

Život je suviše kratak da bi imala neku dosadnu frizuru ili se baš stalno farbala u istu boju, zar ne? Eksperimentisanje sa različitom dužinom i bojom kose, pruža ti mogućnost da istakneš različite stvari u svom izgledu i pronađeš savršenu kombinaciju za sebe.

Farbanje kose u crvenu boju trebalo bi da bude obavezna stavka na ovom spisku, a za to postoji makar 4 razloga o kojima pričamo u nastavku.

 

Crvenu kosu nije moguće ignorisati

Da li si nekada, onako u prolazu dok šetaš, videla neku crvenokosu devojku ili ženu? Da li si mogla da skreneš pogled i da je ne primetiš? Naravno da ne, a sigurno si primetila da i drugi ljudi imaju sličnu reakciju.

Crvenokose imaju nešto magično što je teško ignorisati, zar ne? Kao da, potpuno spontano, privlače pažnju na sebe. Lako i bez napora.

Složićeš se, to je ono što svaka žena zaslužuje i baš zato bi svaka trebalo da, makar jednom, isproba crvenu kosu na sebi.

 

Crveno je boja za sve sezone

Crvena kosa odlično izgleda bez obzira na godišnje doba ili vremenske prilike.

Na letnjem suncu crvena kosa se viori i sija poput najtoplijeg zraka, u jesen savršeno upotpunjuje bogati kolorit, zimi nežno ističe tvoju jedinstvenost, a u proleće je poput plamena koji najavljuje buđenje i strast.

 

Postoji savršena nijansa baš za tvoj ten

Bez obzira na boju tvojih očiju i to da li imaš svetliju ili tamniju put, u širokoj lepezi crvene boje postoji baš ona prava nijansa koja će ti savršeno stajati.

Pored toga, uz crvenu boju kose možeš lako da uklopiš i slabiju ili jaču šminku. Budući da ćeš svakako izgledati savršeno, sve je samo stvar tvog izbora.

 

Crvena osvežava i podmlađuje

Topla nijansa crvene boje na kosi čini da tvoje lice izgleda svežije čak i posle neprospavane noći, a njena veselost skida godine “ko rukom”. Upravo zato je crvena boja odličan izbor i za mlade žene koje vole provod i za one malo zrelije koje žele da istaknu da su na vrhuncu svojih sposobnosti.

 

I? Da li si spremna da postaneš vatrena crvenokosa?

Ako je odgovor da pravo mesto za farbanje kose u crvenoje frizerski salon Happy Team. Dođi po svoju savršenu frizuru.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button