5 top boja kose za proleće 2019

boja kose za proleće 2019

5 top boja kose za proleće 2019

Proleće nam je stiglo, a sa njim i prvi sunčevi zraci. Ovo je doba godine kada drveće zeleni i cveta, u vazduhu se oseća posebna srećna atmosfera a mi razmišljamo o novoj prolećnoj garederobi i naravno, novoj frizuri! Promene ne moraju biti drastične, ali malo osveženje frizure uvek prija.

Kada pomislimo na prolećne frizure, mislimo na blistavu kosu koja je u više toplih tonova i koja pleni svojim zdravim sjajem kada na nju padnu sunčevi zraci.

Zato pročitajte u nastavku naše predloge najlepših boja kose za ovu godinu!

 

Koralna boja

Već smo pisali da su ove sezone pastelne boje veoma popularne. Jedna od takvih je svakako boja živog korala, koja predstavlja smeliju i “ispranu” nijansu pastelne pink koju svi volimo. Ova boja se savršeno uklapa uz sve odevne kombinacije a najbolje će se slagati sa toplim podtonom kože.

 

Tamno smeđa kosa sa zlatnim pramenovima

Ova frizura je pravo osveženje za svaku brinetu. Ukoliko ne želite da posvetljujte celu kosu, pokušajte da osvežite izgled svetlo smeđim, zlatnim plamenovima. Neka vaš stilista izabere suptilne nijanse kojim će uokviriti lice kako bi naglasio prirodni izgled i teksturu kose. Za najbolji efekat i elegantnu frizuru, neka pramenovi budu u istoj boji ali samo nekoliko nijansi svetliji od ostatka kose.

 

Balejaž

Da li se i vama čini da će balejaž biti u modi svake naredne sezone? Da, taman koren i svetliji krajevi će i ovog proleća biti veoma zastupljeni. Osim što ova kombinacija lepo izgleda, ona produžava vremenski period između dva farbanja, pa samim tim dozvoljava vašoj kosi da se dobro oporavii. Ukoliko je vaša kosa već ofarbana balejaž tehnikom, ostanite verni istoj, samo promenite nijansu ili boju i dobićete potpuno novu frizuru koja će svakog ostaviti bez daha.

 

Koren kose u puter nijansi

Ako želite da ostanete zavodljiva plavuša, ali da izgledate prirodnije, predlažemo da ofarbate koren kose u puterasto plavu nijansu, koja će se slagati sa vašim očima. Osim što je lakša za održavanje, uz romantične talase ova boja će izgledati divno i drugačije.

 

Bakarno crvena

Ovog proleća učinite vašu crvenu kosu još toplijom, tako što ćete dodati nekoliko svetlijih, bakarnih pramenova. Vodite računa o podtonu kože i dobro se posavetujte sa stručnjakom oko odabira adekvatne boje za vas, jer ova boja kose trenutno daje toplinu odnosno dubinu licu.

 

Ono što je uvek u trendu je zdrava i dobro negovana kosa. Redovno šišanje i upotreba odgovarajućih proizvoda za negu će učiniti da u svakom trenutku izgledate lepo, zdravo i zavodljivo.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button