8 najboljih frizura za malo starije dame

8 najboljih frizura za malo starije dame

8 najboljih frizura za malo starije dame

Dokaz da su godine samo broj možemo videti svuda oko nas. U današnje vreme, gotovo na svakom uglu možete videti dame koje su mlade u duši, a tako se i nose. Sada više ne morate da imate kratku natapiranu kosu sa profilom ili dugačku kosu uvezanu u punđu. Možete biti mladoliki, moderni i uživati i u svojim zlatnim godinama.

Nemojte zaboraviti da svom frizeru jasno objasnite šta želite i poslušate njegove predloge. Naravno, i Vaš frizer mora da bude moderan i širokih shvatanja. Ukoliko nije – pravac kod onoga ko jeste i ko će Vam pomoći da ostvarite svoje želje.

Voluminozni piksi

Savršena frizura za sve prilike i godine. Lako se održava, ide i uz elegantni i uz opušteniji stil, piksi Vas uvek čini mladolikom i svežom. Slojevi, slojevi i još slojeva učiniće Vašu frizuru uvek zanimljivom, a Vi ćete biti svuda primećeni.

Bob sa svetlijim pramenovima

Iako možda ne deluje tako, slojevi karakterišu ovu frizuru. Na tamniju boju kose izvucite pramenove boje meda i za Vama će se svi okretati. Ovu frizuru možete nositi ravno isfenirano ili se igrati sa krupnijim ili sitnijim loknama. Savršena je i kao prelaz ka sedoj kosi.

Kratki piksi

Kratak piksi čiji pramenovi završavaju u špic frizura je koja uvek deluje uredno i šik. Možete eksperimentisati sa jarkim bojama, nijansama, pramenovima, ili je stilizovati gelom na različite načine. Kratka kosa pruža jako mnogo mogućnosti i uz nju Vam nikada neće biti dosadno.

Dugačka kovrdžava kosa

Dugačka kosa više nije samo za mlade. Raspletite pletenice i zategnute punđe. Neka se Vaša kosa i lokne pokažu u punom sjaju. Negujte ih i uživajte u sebi i u životu. Obavezno je redovno šišanje i nega kako kosa ne bi izgubila na kvalitetu i lepoti.

Asimetrični bob

Ukoliko volite prelaznu dužinu kose, asimetričan bob je prava stvar. Instant oduzima godine i svima poručuje da ste osoba koja zna šta želi i ne plaši se da to i pokaže. Elegantan za sve prilike, bilo da ste na plaži, kancelariji ili na planini ušuškani u vunenu kapu.

Visoki rep

Ova frizura vizuelno će Vas izdužiti, otvoriti lice kako bi svi mogli da vide Vaš lep osmeh i oči. Možete izbaciti i nekoliko pramenčića kojima ćete uokviriti lice. Ako Vam ova frizura najviše prija, uvek imajte na umu da i kosa koja je vezana u rep mora da bude negovana, redovno šišana i stilizovana.

Seda kosa –  kraljica boje

Seda kosa postaje sve popularnija i među mlađim ženama. Skrivanje sedih odlazi u zaborav. Žene ponosno pokazuju svoje srebrne vlasi. Ovu prirodnu boju možete nositi na razne načine. Za dame koje žele sofisticirani izgled – ravan bob je frizura ukoliko zbog poslovnih obaveza (ili ličnih preferenci) želite da svi znaju da ste ozbiljni i da sa Vama ne treba da se kače.

Stepenasta kosa

Više godina ne znači i kraću kosu. Vaš frizer može Vas posavetovati da isprobate stepenastu frizuru uz diskretni balajaž. Važe lice će sinuti i dobiti novu egzotičnu auru.

Ovoj frizuri možete dodati i šiške i dodatne pramenove koje po želji možete stilizovati u lepršave loknice.

Izvor: pinterest

Koliko god godina da imate – uživajte u sebi. Više ne postoje frizure „za mlade“ već svi mogu uživati u svakoj dužini i boji kose. Ne plašite se, otvorite um i eksperimentišite. Jer život je previše kratak za strahove i dosadne frizure.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button