Frizure za jesenje venčanje

Frizure za jesenje venčanje

Frizure za jesenje venčanje

Jesen je iza ugla, a sa njom i najomiljeniji period za svadbe. Sunce nije toliko jako, ali je dovoljno za one divne sepia prelive na fotografijama nasmejanih mladenaca. Taman dovoljno da se poneki vragolast zračak prelomi o cirkon na haljini i uleti u oko zaljubljenom mladoženji. Venčanice šuškaju poput opalog lišća obećavajući toplinu doma u zimi koja sledi.

Dok planirate i organizujete svoj najvažniji životni dan nemojte da zaboravite na svoju frizuru. Ona može od Vas načiniti princezu, ali i Pepeljuginu ružnu polusestru. Ali kako to postići, odnosno izbeći?

 

Frizer je vaša uzdanica

Vrlo je važno da budete sigurni u svog frizera. Popričajte sa svojim frizerom, pogledajte slike nekih frizura za venčanja koje je Vaš frizer radio. Kažite šta želite, o čemu maštate. Dogovorite se unapred i zakažite termin kod svog frizera dovoljno vremena za sve pripreme. Ukoliko je potrebno da frizer izlazi na treren, na vreme se dogovorite o tome kako ne bi došlo do zabune i nesporazuma u poslednjem trenutku. Možda želite u potpunosti da promenite boju kose ili dužinu. U tom slučaju znajte da je nekada neophodno i nekoliko poseta salonu, te imajte to u vidu kada planirate svoje vreme i posete svom frizeru.

 

Odabir frizure

Možda frizura o kojoj ste oduvek sanjali da će Vas krasiti dok uzbuđeno govorite „da“ uopšte ne stoji Vašem obliku lica ili stilu venčanja. Kako imate stil svog venčanja, venčanicu, šminku, nokte i nakit tako i frizura mora da prati tu nit ili temu koju ste odabrali. Najbolje bi bilo da prvo odaberete stil, temu i venčanicu. Onda počnite da listate časopise i sajtove u potrazi za savršenom frizurom. Obavezno pitajte svog frizera za mišljenje jer Vam svojim znanjem može ukazati na pravu frizuru za Vaš stil, oblik glave, tip kose…

Predložićemo Vam nekoliko stilova frizura koje mogu biti pravi izbor za Vaše jesenje venčanje kako bismo Vam pomogli da se lakše orijentišete i uštedite vreme.

Kruna od cveća

 

Da, da, znamo da ste odmah pomislili: „Kako cveće za jesenje venčanje?“ Međutim, kruna od cveća može biti savršena frizura za jesenju mladu. Preporučujemo Vam samo da se držite bogatih, tamnijih, jesenjih boja.

 

Pletenice i rep

Ova frizura savršena je za mlade koje žele da izgledaju prelepo, ali bez previše drame na glavi. Šik repovi još su popularni – od glamuroznih, visoko postavljenih, talasastih repova, pa do začešljanih i vezanih nisko, u samoj bazi vrata. Pletenice, pored toga što dodaju na volumenu  i teksturi svake frizure za mladu, mogu biti i samostalni stil frizure. Velika neuredna riblja kost koja se nosi sa strane uz prelepe poljske cvetove kao ukras ovakvoj frizuri jeste slika pravog savršenstva.

 

Polupodignuta kosa

Ove frizure su veoma romantične i šik za jesenje venčanje. Upletene i uvijene na vrhu uz dodatak nekoliko talasa ili kovrdža učiniće jesenju mladu nezaboravnim prizorom. Dogovorite se sa vašim frizerom da Vam kosu ukrasi cvetom gipsofile ili nekog drugog poljskog cveća i svi će ostati bez daha kada Vas vide.

 

Podignuta kosa

Ovo je vanvremenska opcija za svadbu i frizura koja će istaći Vašu eleganciju. Postoji mnogo varijacija ove frizure – upletena, uvrnuta, čupava, zaglađena, visoko podignuta, sa strane… Možete mešati različite detalje i dodati malo poljskog cveća ili svežih pupoljaka kako biste istakli sezonu venčanja, i, naravno svoju lepotu.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button