Koji je najbolji rep za Vaš tip lica

Koji je najbolji rep za Vaš tip lica

Koji je najbolji rep za Vaš tip lica

Rep je jedna od omiljenih frizura i žena i muškaraca koji imaju dužu kosu. Svima lepo stoji i svi volimo da ga nosimo. Može nas krasiti na najvećim svečanostima, ali i ga nosimo i kako bismo sakrili neopranu ili neukrotivu kosu. Ukoliko nekim čudom mislite da Vam rep ne stoji, grdno ste se prevarili. Problem je u tome što nosite pogrešan rep za svoj tip lica. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa svojim frizerom koji tip lica imate i koji tip repa bi Vam najbolje stajao. Frizure koje lepo stoje osobama sa okruglim licem ne moraju dobro stajati i onima koji imaju lice u obliku dijamanta. Zato je važno da znate kom obliku Vaše lice pripada.

Donosimo Vam pet tipova repa za pet različitih oblika lica.

 

Okruglo lice: visoko vezan rep pun volumena

Ukoliko imate okruglo lice vizuelno ga možete izdužiti tako što ćete rep vezati što je više moguće. Nekoliko pramenčića koji slobodno lepršaju, mogu dodatno izdužiti Vaše lice. Izbegavajte da zaližete kosu jer to doprinosi da Vaše lice deluje još više okruglo.

 

Četvrtasto lice: romantični rep

Za Vas visina repa i njegov volumen ne igraju nikakvu ulogu. Vašem tipu lica najviše pogoduje rep uobličen u nežnu loknu kako bi se ublažile karakteristične crte lica. Možete izbaciti i neki pramenčić kako biste dobili još romantičniji izgled.

 

Lice u obliku srca: rep srednje dužine

Rep srednje dužine otvoriće Vaše lice i lepo ga definisati. Ukoliko želite da Vam lice bude još više izbalansirano preporučujemo da Vam frizer ošiša šiške koje će ići na stranu. Na ovaj način dobićete mekše i ženstvenije crte lica.

 

Ovalno lice: svaki tip repa

Ukoliko imate ovalno lice smatrajte se pravom srećnicom. Vama stoji svaki rep koji postoji u ovom svemiru – nizak, visok, zalizan, čupav… Možete ga nositi nisko i sa strane, ukovrdžati ili uz izbačene pramenčiće… Moderan, romantičan, ukrašen trakama… Igrajte se i uživajte u tome.

 

Dijamantski oblik lica: zaglađeni rep

Slično kao i ovalni oblik lica dijamantskom obliku lica stoji skoro svaki rep. Ako želite da naglasite svoje lepo lice preporučujemo da kosu svežete u seksi i zaglađen rep. Učiniće da se osećate kao apsolutna zavodnica.

 

Pratite ove savete i uz malo truda, ove zime Vaša kosa biće hidrirana i izgledati sjajno.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button