Šik-frizure za 2022. godinu

Šik-frizure za 2022. godinu

Šik-frizure za 2022. godinu

Ukoliko želite da uvek budete u trendu, već sada je vreme da pogledate koje frizure će biti moderne naredne godine. Na Vama je samo da se odlučite. Najbolje bi bilo da se posavetujete i sa svojim frizerom kako bi vam pomogla da odaberete trendi frizuru koja će biti baš prava stvar za Vas.

Donosimo Vam 17 frizura koje će biti u trendu naredne, 2022. godine.

 

Slojevi i tekstura

Ovakvi slojevi dodaju se različitim frizurama i dobro stoje i na dugačkoj i na kratkoj kosi. Svakome dobro pristaje i biće jedan od najosnovnijih stilova naredne godine.

 

Tanke šiške

Šiške su imale veliki povratak na scenu tokom poslednjih nekoliko godina. Tanke šiške tek skoro su postale popularne na društvenim mrežama i njihova popularnost svakodnevno raste. Ovakav stil šiški prepunih pramenčića dobra su alternativa za ravne guste šiške.

 

Ležerne pletenice

Opuštenije frizure nastavljaju svoj trend i u 2022. godini. Sve više ljudi odbacuje tešku mašineriju za stilizovanje kose kao što su ispravljači, pegle i kovrdžatori i počinje da neguje prirodni stil. Ovakvu kosu možete uplesti u blago čupave pletenice ili riblju kost. Ovakva frizura pomoći će Vam da selujete slobodno i spontano.

 

Povratak brineta

U poslednje vreme primetili smo da se veliki broj popularnih ličnosti koje su imale plavu kosu ili balajaž, odlučile da boju kose promene u boju čokolade. Ukoliko i Vi volite da zimi imate nešto tamniju boju kose, zamolite svog frizera da Vas ofarba i preporuči Vam neku lepu i toplu nijansu.

 

Ravan bob

Ovaj stil uvek je dobar izbor za osobe koje žele da im je „svaka dlaka na mestu“. Ova frizura je potpuni evergrin. Nije ni čudo što sve više žena odbacuje, do skoro veoma popularnu, predugačku kosu i prelazi na bob frizuru.

Za one kojima je bob frizura prekratka, savršen je lob. Ovo je, zapravo, malo duži bob koji, počinje sve više da osvaja planetu i postaje frizura za sebe.

Čupavi bob

Ova frizura bila je jako popularna tokom leta i jeseni, a kako stvari stoje, trend će se preko zime ušunjati i u 2022. godinu. Veoma je zanimljiv ovaj spoj boba i stepenastog šišanja.

 

Dugačka stepenasta kosa

Stepenasto ošišana kosa može u potpunosti da promeni izgled osobe. Ovaj način šišanja dodaje Vašoj kosi slobodu u pokretu i daje oblik dugačkoj kosi.

 

Dugačke šiške

Zavesaste šiške bile su veliki trend godine koju ispraćamo. Međutim, ova frizura prelazi i u narednu godinu, ali uz male promene – šiške su nešto duže. Ovaj stil je dobar za osobe koje su početnici sa šiškama jer mogu da se nose puštene, ali i da se stave iza uha ukoliko želite da Vam kosa ne pada na lice.

 

Prihvatanje prirodno kovrdžave kose

U skladu sa potrebom za opuštenijim stilom života i kosa postaje slobodnija i prirodna. Tako sve više žena prihvata svoju prirodnu kovrdžavu kosu. Ukoliko je Vaša kosa talasasta ili kovrdžava, samo je pustite. Slobodna kosa koja radi šta želi biće veliki hit 2022. godine.

 

Rese

Davno su prošli dani ravnih i stilizovanih šiški. Zahvaljujući sve većoj potrebi za slobodom i prirodnim izgledom, izgled šiški prati izgled kose, ma kakva ona bila. Samo prirodno i opušteno. Ukoliko imate stepenastu kovrdžavu frizuru možete je osvežiti šiškama koje nisu ravno sečene već imaju izgled pramenčića, poput resa.

 

Glatka ravna kosa

Iako je ovaj stil bio popularan početnom 2000-tih čini se da se ovoj frizuri osmehuje veliki povratak na scenu. U 2022. godini viđaćemo ovaj trend sve više. Osobe koje prirodno imaju ovakav tip kose više ne moraju da se opterećuju viklerima ili različitim spravama za kovrdžanje kose.

 

Debeli pramenovi

Još jedan stil koji vodi poreklo iz kasnih devedesetih, polako se vraća u žižu interesovanja. Iako ne u obliku u kojem je bio tada – debeli svetli pramenovi u kontrastu sa tamnom kosom, popularnost debljih pramenova sve je veća. Sada su oni malo bolje uklopljeni, tonirani i bez toliko velikog kontrasta.

 

Uvojci koji uokviruju lice

Nežni uvijeni pramenčići koji uokviravaju lice najbolje idu uz vezanu kosu. Ovakva frizura daje Vam romantičan izgled i biće potpuni hit sledeće godine.

 

Slojevi koji oko lica

Ova frizura takođe je bila jako popularna krajem devedesetih i nije ni čudo što je ponovo u modi. Za osobe koje imaju ravnu trešku kosu ovaj stil je savršen izbor. Broj slojeva može varirati – od dva do četiri i više.

 

Kovrdže

Ukoliko nemate prirodno kovrdžavu kosu možete ne uviti na brojne načine i uživati u razuzdanim voluminoznim kovrdžama.

 

Crvena boja kose

Crvena je boja 2022. godine. Riđi pramenčići, bakarni pramenovi… Uvedite neku od mnogobrijnih nijansi crvene boje u svoju kosu i imaćete savršeno modernu frizuru.

 

Pratite ove savete i uz malo truda, ove zime Vaša kosa biće hidrirana i izgledati sjajno.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button