Zavesa šiške – stil za svaki tip kose

Zavesa šiške

Zavesa šiške – stil za svaki tip kose

Čitava situacija sa Korona virusom verovatno vas je iscrpla i mentalno i fizički. To znači samo jedno – vreme je da posvetite sebi malo vremena i isprobate nešto novo. Ne, ništa dramatično. Samo nešto što bi učinilo da se osećate malo bolje.

Kako vam zvuče zavesa šiške? U pitanju je novi trend koji se veoma brzo širi i to s razlogom.

 

Šta su zavesa šiške?

Ako vam je pojam „zavesa šiške“ nov, dovoljno je da pogledate pevačicu Selenu Gomez ili glumicu Dakotu Džonson i sve će vam biti jasno.

Zavesa šiške su dobile taj naziv je uokviruju vaše lice na isti način na koji par zavesa uokviruje prozor. Obično su kraće u sredini sa dužim pramenovima sa strane koje tako ističu vaše lice i oči.

 

Zašto su zavesa šiške popularne?

Pored toga što sjajno pristaju svakome bez obzira na oblik lica i tip kose, zavesa šiške su lake za održavanje. Bez obzira da li nosite kosu vezanu ili raspuštenu, očešljanu ili čupavu, zavesa šiške izgledaće kao modni detalj.

S druge strane, kao što smo već naveli, odlično stoje svakome. Naglašavaju jagodične kosti, sjajno uokviruju lice, lako sakrivaju moguće nesavršenosti linije kose i čine da osoba izgleda mlađe.

Da, zvuči mnogo, ali zavesa šiške uspevaju sve to.

 

Kako se stilizuju zavesa šiške?

Za lako oblikovanje zavesa šiški preporuka je da budu profesionalno isečene kako bi odgovarale teksturi i dužini vaše kose.

U tom slučaju glavni alat za stilizovanje je okrugla četka dobrog kvaliteta koja će vam pomoći da svojim šiškama date željeni pravac.

Takođe, možete koristiti i peglu za kosu, ali i sprej za pojačavanje volumena ukoliko preferirate takav stil.

Želite da isprobate zavesa šiške? Onda se prepustite stručnjacima frizerskog salona Happy Team i započnite novo poglavlje svoje kose.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button