6 trendi frizura za sezonu proleće – leto 2018.

6 trendi frizura za sezonu proleće – leto 2018.

Proleće i leto nam kucaju na vrata, a sa njima stižu i novi trendovi frizura i boja kose. Ako želite da saznate koje su to in frizure za proleće i leto ove godine predstavljamo vam nekoliko najpopularnijih koje će vam zasigurno odlično stajati.
Vaše je samo da odaberete najbolju frizuru prema svom stilu i zablistate.

Frizura za dugu kosu

Jedan od najvećih trendova ove sezone je svakako prirodna duga kosa koja ističe vašu lepotu i pokazuje koliko vodite računa o sebi i svom zdravlju.
Bilo da je isfenirana na ravno ili je talasasta, duga kosa mora biti dobro ošišana i lepo oblikovana. Za ovu godinu modni stilovi su stepenasto ili ravno ošišana duga kosa, a u modi su ponovo i šiške koje nežno uokviruju vaše lice.
A da bi zaista bila i lepa, dugoj kosi je potrebna prava nega. Zato vam preporučujemo Olaplex, čudotvorni tretman, koji daje visoki sjaj i glatkoću i osigurava zdravlje vaše kose.

Piksi frizura

Piksi frizura je bila potpuni hit prošle godine, ali ni 2018. neće biti ništa manje popularna. Ovo je za one malo smelije i hrabrije dame koje vole da eksperimentišu sa dužinom, ali i za one koje nemaju puno vremena za stilizovanje kose. Dakle u pitanju je idealna frizura za dame koje žele da brzo i u svakoj prilici izgledaju tip-top.

Jednostavna ali vrlo efektivna, kratka kosa će na pravi način istaći vaše crte lica. Može se stilizovati na razne načine – sa šiškama sa strane ili bez njih, u platinasto plavoj nijansi a takođe super izgleda i sa izvučenim pramenovima.

Bob frizura

Jedan od najpopularnijih načina stilizovanja kose je svakako bob frizura.
Popularni bob podrazumeva kosu dužine između brade i ramena a najbitnije je da će lepo stajati svakom obliku lica. Bob frizura je klasika koja nikada neće izaći iz mode. Još jedna velika prednost ovakve frizure je i to što svakome ko vas pogleda jasno govori da ste žena od stila koja tačno zna šta želi u životu.

Šiške zavese

Ova frizura podrazumeva duže šiške sa razdeljkom na sredini.
Ukoliko želite da uradite nešto sa kosom a da to ne bude velika promena, ovako stilizovana frizura će vam dati svež izgled, a pritom će biti veoma moderna. Šiške zavese su zgodne za nameštanje, dovoljno je da rukom i prstima prođete par puta i namestite savršenu frizuru kojoj vetar i vremenski uslovi ne mogu ništa.

Velike kovrdže

Što krupnije to bolje! Ukoliko imate prirodne kovrdže, prestanite da se borite sa vašom kosom i dopustite vašim loknama da dođu do izrađaja. Vaša kosa je jedinstvena poput vas samih. Istaknite taj deo vašeg prirodnog šarma i lepe stvari će se dogoditi.
Samo oprezno. Kovdžava kosa često znači i suva kosa, pa joj je potrebno obezbediti više hidratacije i posvetiti joj negu kakvu zaslužuje.

Balejaž

Iako su već dugo prisutne balejaž i ombre tehnike bojenja kose, ove sezone će “sunce u kosi” biti još popularnije.
Ipak, da bi ste imale savršeni balejaž, potrebno je odabrati tonove koji najbolje stoje uz vaš ten, oblik lica i boju očiju.
Na ovaj način imaćete frizuru poput holivudskih zvezda i oduzimati dah na svakom koraku, gde god se pojavite.

Za svaki savet, pomoć i savršenu ekstremno privlačnu i ”opasnu” frizuru na raspolaganju vam stoji frizerski salon HappyTeam. Svratite na kafu i izađite sa frizurom koja ističe svaki detalj vaše lepote.

 


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button