Trend frizura za jesen/zimu 2023

Trend frizura za jesen/zimu 2023

Trend frizura za jesen/zimu 2023

Kako polagano ulazimo u hladnije vreme, lišće menja boju i priroda se sprema za počinak, dolazi vreme i promene za kosu. Jesen i zima su savršen trenutak za eksperimentisanje novim bojama, stilovima i dužinom frizure. Kraj ove godine donosi mnoštvo trendova koji će učiniti da zasijate novim sjajem koji će svi primetiti. Bilo da se odlučite za drastičnu promenu u boji ili dužini ili, pak, za balajaž toplih nijansi, jesenje i zimske promene uvek su dobrodošle.

Ukoliko želite da osvežite izgled svoje kose, frizerski salon Happy team je tu da Vam predloži kako to možete učiniti i biti u trendu ove jeseni.

Karamel balajaž

Ova jesen obeležena je toplim vremenom i sunčanim danima. Boje i nijanse smeđe su svuda oko nas. Preporučujemo Vam da se ugledate na prirodu i oplemenite izgled svoje kose pramenovima boje karamela koju ćete naneti na tamnu osnovu. Na ovaj način stvorićete topao i privlačan izgled. Bez obzira na to da li imate kraći bob ili dugačku kosu, ova nijansa zarobiće jesenje zrake sunca i kada zahladi.

Vruća crvena

Za one koji vole da eksperimentišu, hrabri su i smeli, jarkocrvena se vraća na velika vrata. Opredelite se za plamenu zimu. Ukoliko volite ovu boju, ali zbog posla ili, jednostavno, želite umereniji ton, crvena boja može obogatiti Vašu kosu i u bordo, kestenastoj ili boji mahagonija. Uvek  birajte nijansu koja odgovara Vašem tenu i ličnosti, ali i mogućnosti održavanja. Imajte na umu da jarke boje zahtevaju češću posetu frizeru i redovno održavanje. Kosu u ovu boju možete ofarbati celu, izvući pramenove u jednoj ili nekoliko nijansi ili uraditi pikabu pramenove. Opustite se i igrajte se vatrom.

Ravne šiške

Zaboravite na slojeve do leta i otvorite se za ravne frizure. Šiške koje prate Vaš oblik lica veselo će provirivati ispod kapica čim zahladi, a u ovim toplijim danima omogućiće Vam da bacite vragolast pogled ispod njih. Iako na prvi pogled mogu delovati detinjasto, ravne šiške se izvrsno uklapaju u svaku dužinu i frizuru i, da, podmladiće Vas. Odlično se mogu iskombinovati i sa ležernim i sa formalnim stilom oblačenja.

Prirodna boja i tekstura

Ukoliko dugo vremena farbate ili na drugi način tretirate svoju kosu, pravo je vreme da se vratite prirodnoj boji i teksturi i odmorite dlaku. Zbog toga prigrlite svoju prirodu, a odmorite fen, četke, pegle i druge sprave. U ovom periodu važno je da idete na redovne profesionalne tretmane kose kako bi se oporavila što bolje. Fokus stavite na prirodnu lepotu, a preparate za stilizovanje tek koliko treba da bi kosa bila poslušnija i kako biste je zaštitili od vremenskih uslova.

Dodaci, dodaci, dodaci i poneki aksesoar

Dodaci za kosu su trend koji nikada neće biti passe. Ukrasne ukosnice, svilene marame, deblje ili tanje trake za kosu, rajfovi, skranči gumice ili šnale za stilizovanje kose uvek možete koristiti kao biste oplemenili svoju frizuru, istakli neki detalj ili upotpunili svoj sveukupni stil i izgled.

„Neuredni“ slojevi

Ukoliko volite „vetar u kosi“ i želite frizuru koja se lako održava, neuredna slojevita kosa može biti Vaš izbor za ovu jesen. Kada kažemo da je kosa neuredna, ne mislimo da treba da deluje kao da ste prošli kroz tajfun, već, uredno neuredna. Sa smislom. Kao da Vas je upravo poljubio jesenji lahor. Na ovaj način dobićete volumen i opušteni boho izgled.

Platinastoplava

Iako može da deluje pomalo hladno, ova zima je pravi trenutak da konačno isprobate ovu boju i nijansu. Uz Miholjsko leto, platinasta će istaći Vašu prirodnu lepotu i učiniti da zasijate novim sjajem. Kada prelazite u svetlu boju prvo se posavetujte sa frizerom o tome kako će ići proces i koliko će trajati. Upućujemo Vas na naš raniji blog o farbanju u svetlu nijansu i zbog čega je izuzetno važno da Vam frizer postavi sledeća pitanja. Kako biste očuvali kosu zdravom i pored ove drastične promene, preporučujemo Vam da redovno posećujete svog frizera radi profesionalnog tretmana kose koji će Vam pomoći da kosa ostane kvalitetna i zdrava.

Sada kada smo Vam otkrili nove trendove za jesen/zimu 2023. vreme je da se njima nadahnete i odaberete onaj koji najbolje odgovara Vašem stilu i ličnosti. Spremite se za promenu i dočekajte sezonu sa stilom.


Nedavno objavljeni članci:

 Call Now Button